Super show la Gala de K1 de la Năsăud. Vezi VIDEO și FOTO!

Prima gală de K1 și arte marțiale din Bistrița-Năsăud avut loc sâmbătă, în sala de sport din Năsăud. Cu sala aproape plină, luptători de la cluburi din toată țara le-au oferit celor prezenți un show de zile mari, care a durat până la miezul nopții. "Noaptea Cătanelor Negre" a reunit practicanți de Taekwondo, de box, de kickboxing și de MMA, de la cluburile CS ILYO Bistrița, Kickboxing Bistrița, Shotokan Dojo Năsăud,  Tengu Cluj-Napoca, MMA Transilvania Cluj -Napoca, CS TAO Cluj-Napoca, Kudokai Atlassib Sibiu, Metalbox Arad, C.S. Satori Slobozia, New Era Mediaș, MMA Reghin, Dracones Dojo Târgu-Mureș.

 
În meciurile de Taekwondo au participat Robert Ștefănuțiu Mureșan, Sergiu Emilian Bizău, Răzvan Riti, Cristian Roman, Cristian Sos, Adrian Sebastian Scurtu, Teodor Iacob Ioana și Daniel Emanuel Bârneț. 

Au urmat apoi două meciuri de box. La cel feminin, năsăudeanca Cristina Cosma a învins-o la puncte pe Todea Denisa din Baia-Mare. La băieți, Cristian Ciurean (Lipici)  făcut show și l-a învins la puncte pe Ronald Szabo din Baia-Mare.

Au început apoi mult așteptatele meciuri de K1, într-o atmosferă precum cea de la galele de Local Combat, cu mese în jurul ringului, cu proiecțiile luptelor pe pereții sălii și cu luptătorii întrând în arenă pe muzică și înconjurați de fete frumoase. Primul bistrițean care a intrat în concurs a fost Andrei Vilt, cu numele de scenă "Vili", de la CS Ilyo Bistrița, sportiv pregătit de Marius Muti, care l-a învins prin abandon pe Cristian Cernat. 

 
Tot la seniori (65 kg), Iugan Cristian de la Kickboxing Bistrița, pregătit de Cosmin Botezat, aflat la primul meci, a pierdut în fața lui Gabriel Nica de la Craiova. Un alt bistrițean, Dragoș Dobroiu, a fost învins de Adrian Boldor, de la Mediaș. Dragoș Dobroiu a luptat cu curaj, și-a prins adversarul cu un high-kick, dar nu a putut specula momentul și a fost învins la puncte. A fost un meci spectaculos, cu multe lovituri de genunchi. Ovidiu Bojor, de la Kickboxing Bistrița, a abandonat în lupta cu Maxim Marineac de la Tengu Cluj-Napoca, în urma unor lovituri de low-kick repetate. Florin Chiș, de la Kickboxing Bistrița l-a făcut însă knockout tehnic pe Sebastian Drăgan de la Clubul Tao din Cluj-Napoca iar năsăudeanul Radu Burcușel l-a învins pe Paul Petrican de la Kickboxing Bistrița la puncte. 

 
Un alt năsăudean, Mihai Drăgan, nu a rezistat, cu toată susținerea extraordinară a spectatorilor, decât două reprize în fața lui Grațian Ghiurchi. A fost practic cel mai brutal meci al serii, ambii adversari suferind knock-down-uri. Drăgan a fost un bun încasator, dar a pierdut prin abandon, în repriza a doua. Răzvan Nechiti l-a învins, prin abandon, pe năsăudeanul Nicolae Corcodea. Răzvan Nechiti a urmat planul impus de la început, rezistând atracurilor violente iar adversarul s-a accidentat și a abandonat. 

 
 
Călin Mărincuș, un bistrițean care locuiește în Cluj-Napoca și se pregătește la clubul Tengu, a fost primit ca acasă la Năsăud. Și-a învins adversarul, pe Florin Mihalcea, prin abandon, în urma unor lovituri puternice și a unor low-kick-uri repetate. 
 
 
Gala s-a încheiat cu trei meciuri de MMA (Mix Martial Arts). În primul meci, Stelian Lițescu de la MMA Transilvania Cluj a fost învins prin knock-out de Alin Tamaș de la metalbox Arad. Învinsul și-a pierdut conștiința preț de câteva secunde, fiind nevoie de intervenția medicilor. În ultimul meci, italianul Besagno Marco l-a învins tot prin knock-out pe Constantin Cojocaru din Vâlcea.
 
 
 
"Noaptea Cătanelor Negre" a fost organizată de Clubul Sportiv Ilyo Bistrița, prin președintele Marius Muti, în colaborare cu Primăria Năsăud și Direcția Județeană de Sport. Pentru ca show-ul să fie complet, cei prezenți au putut vedea și un scurt concert susținut de Reea Band dar și demonstrații spectaculoase ale sportivilor de la ILYO.
 
 
Augustin Danci 
 


 | 1.718 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *