Super cerere în căsătorie în echipa Gloria: Pe ritmuri de bachata, în Cappadocia

Cine a spus că sportivii nu sunt creativi și romantici, a greșit cu siguranță. O demonstrează maseurul echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Alexandru Chiuzan, care a avut o idee ce a cucerit internetul. 

Și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare, dar nu oricum. Maseur la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, la echipa de handbal feminin, Alex Chiuzan e și pasionat de dansuri latino și s-a folosit de acest atuu pentru a-și impresiona aleasa inimii.

Aflați în vacanță în Turcia, au dansat împreună în unele dintre cele mai frumoase locuri pe care le-au vizitat, iar finalul a fost unul de neuitat. Alex a îngenunchiat la finalul dansului și a pus întrebarea. Alexandra nu a rezistat, astfel că astfel de dansuri urmează și în ziua căsătoriei lor, dar imaginile vorbesc de la sine:

VIDEO AICI

L-am întrebat cum i-a venit ideea să facă în acest mod cererea în căsătorie, iar pasiunea sa pentru dans se observă încă din prima frază:

„Dansul are un loc special în viața mea, e una dintre modalitățile care mă ajută să exprim ceea ce nu pot spune în cuvinte și este și o soluție excelentă să trec mai ușor peste o zi grea. Ideea mi-a venit pentru că am simțit că pasiunea pentru dans este comună, fiind o modalitate prin care puteam să ne apropiem și mai tare unul de altul. Mergând împreună la o școală de dans din Bistrița am găsit și cadrul potrivit. Am vrut să fie diferit, inedit, ceva care să mă reprezinte. Nu mi-a fost deloc greu, a trebuit doar să las sentimentele să iasă la suprafață”, a povestit pentru sportulbistritean.ro Alexandru Chiuzan.

Ana Ștefănel

 | 4.243 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Sunt superbi ! Un exemplu bun de urmat și pentru alți îndrăgostiți.Sa fie intr- un ceas bun !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *