Sunt nevăzători dar schiază și se pregătesc pentru Jocurile Paralimpice! Uite cum îi poți ajuta!

Tămaș Adrian și Roșu Silviu Dumitru sunt doi bistrițeni nevăzători care se antrenează pentru Jocurile Paralimpice care vor avea loc în 2022 la Beijing.

Cu siguranță, puțini dintre noi ne putem imagina cum reușesc ei să schieze fiind nevăzători. Și totuși e posibil, cu ajutorul unui ghid, care îi coordonează din spate. De cele mai multe ori acesta este Angelo Bude, cel care i-a însoțit recent la un concurs în Dubai.

Acești tineri, prin intermediul ONG-ului Rodo, participă și la activitățile Centrului Sportiv „Sally Lamont” din Cluj-Napoca.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, echipa Rotaract Club Bistrița, alături de Interact Bistrița-Nosa și Rotary Club Bistrița, vă invită să vă încălziți mâinile cu o cană de vin fiert sau ceai fierbinte și sufletul cu o faptă bună!

Proiectul ‘O cană de fericire’ se află la a treia ediție și constă în dăruirea unor căni personalizate în schimbul unor donații.

Astfel, cănile cu ceai sau vin se primesc în schimbul unei donații, care va merge către cei doi schiori nevăzători.

Acestea se pot achiziționa de la căsuța aflată lângă Betty Ice pe pietonalul „Liviu Rebreanu”, până în 23 decembrie, în intervalul orar 16 – 21.

.

 | 1.557 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *