Sunt fani înrăiți! Doi tineri bistrițeni vor să ajute clubul cu bani de la suporteri!

Tudor Zegrean și Mircea Dumitrache sunt doi dintre cei mai înfocați suporteri ai Gloriei. Recent, au avut o întâlnire cu președintele Cristi Stanciu, în care l-au informat pe șeful clubului bistrițean că vor să facă o asociație a suporterilor și i-au cerut sfaturi în acest sens.

Tudor e absolvent de drept și spune că iubește Gloria de mic copil. ”Trebuie să facem ceva să o ajutăm. Nu putem sta indiferenți, să o vedem cum se chinuie și moare”, zice el și crede că a găsit varianta prin care toți suporterii vor pune umărul la salvarea clubului.

Vor înființa o asociație și prin ea vor aduna bani pentru echipa de fotbal. ”Vom cere o cotizație anuală, în jur de 50 de lei, nu mai mult. Sunt convins că vor da banii ăștia foarte mulți oameni. Știu că această echipă are sute de bistrițeni care o urmăresc și care ar face orice să o salveze. Chiar dacă nu vin la meciuri, o iubesc de la distanță și ar cotiza oricând să o ajute”, spune Dumitrache, care e masterand la marketing în Cluj și arbitru de județ în Bistrița-Năsăud.

Cei doi fani ai Gloriei au și alte idei, toate legate de clubul de fotbal, unele dintre ele îmbrățișate deja de conducerea clubului. Au programat deja o serie de întâlniri cu suporterii, s-au apucat deja de un site și se gândesc cum să refacă galeria vampirilor albaștri.

Cristi Stanciu a promis că le va face el actele pentru această asociație și că va veni frecvent la astfel de întâlniri cu suporterii. ”Atâta vreme cât există astfel de tineri care iubesc Gloria, avem motivație să mergem înainte”, spune Stanciu, încântat de ideile celor doi lideri ai suporterilor. 

 | 485 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *