Steaua ”“ suporteri puțini

  Obișnuiți să joace la Bistrița cu peluza plină de propriii suporteri, steliștii n-au avut parte de această dată de multă susținere. Galeria Stelei a fost destul de redusă. De altfel, cu o jumătate de oră înainte de meci, câțiva suporteri steliști veniți la Bistrița se plângeau că nu pot intra la meci. Motivul – prețul biletelor foarte mare, comparativ egal cu cel pentru meciul cu Galata.

Sabău, dezamăgit

  Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat puțin dezamăgit la final pentru că a primit gol în ultimele secunde de meci. În opinia tehnicianului Gloriei, echipa sa merita victoria. "Eu zic că puteam să câștigăm jocul, am primit gol în ultimele secunde și am pierdut trei puncte. Am fi meritat să câștigăm, dar până la urmă trebuie să mă mulțumesc și cu un punct. Cred că am pierdut două puncte din cauza lipsei de concentrare pe final", a declarat Sabău.

Lăcătuș crede că echipa sa merita victoria

  "Cred că meritam victoria, având în vedere că am controlat partida în totalitate. Gloria a dat două goluri din patru ocazii", a spus Lăcătuș după meciul cu Gloria Bistrița. Acesta este de părere că jucătorii săi au fost mai mult cu gândul la meciul cu Galatasaray. „Am fi putut obține mai mult de la acest meci, dar jucătorii au fost mai mult cu gândul la partida cu Galatasaray. La Steaua nu există titulari și rezerve, toți jucătorii trebuie să-și facă datoria", a declarat Lăcătuș.

 | 268 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On