Steaua însângerată ca pe vremea lui Rădoi la Bistrița! Meciuri identice, cu Mureșan în amândouă! Fotografii de colecție!

Steaua a pierdut la Târgu Mureș cu 1-0 și a ieșit cam șifonată după câteva accidentări, dar și după arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Un meci identic s-a jucat în 6 mai 2006 la Bistrița, cu 5 etape înainte de finalul campionatului. Steaua se lupta pentru titlu cu Rapid și vroia să sărbătorească 20 de ani de la Sevilla cu o victorie pe terenul bistrițean. Numai că, jucătorii antrenați pe atunci de Ioan Ovidiu Sabău au luptat eroic împotriva campionilor.

Matei a marcat unicul gol în minutul 12 iar Albuț a apărat incredibil de bine. Steliștii au acuzat atunci arbitrajul lui Ionică Serea, la fel cum au făcut astăzi cu Istvan Kovacs. Iacob și Ghionea au fost eliminați în finalul meciului, iar Dică a avut un gol anulat.  Mai mult, Victoraș Iacob și Mirel Rădoi au ajuns la spital, după ce au spart cu pumnii două geamuri de la vestiare. O altă similitudine între cele două partide este prestația lui Gabi Mureșan, cel care a jucat foarte dur în ambele meciuri.

La echipa bistrițeană au evoluat atunci Albuț, Arbănaș, Dan Matei, Alin Rus, Aștilean, Păcurar, Abrudan, Mureșan, Pădurețu, Negrean, Târnăvean. Au mai intrat: Chibulcutean, Nalați, Iftodi. Iar la Steaua, antrenată de Cosmin Olăroiu, au intrat pe teren Cernea, Ogăraru, Goian, Ghionea, Petre Marin, Nicoliță, Paraschiv, Rădoi, Boștină, Oprița, Dică. Au mai jucat: V. Iacob, Cristocea și A. Cristea. 

sportulbistritean.ro


 | 682 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *