Start în Cupa Bistrița la tenis de masă! în concurs, peste 300 de sportivi din 10 țări!

Astăzi, a început ediția a 16-a a celei mai ample competiții de tenis de masă din România, Cupa Bistrița. Organizată în memoria lui Gheorghe Bozga, întrecerea se desfășoară la Sala Olimpică ce îi poartă numele fostului mare antrenor.

Organizată de Consiliul Județean, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, CSM, Asociația Județeană de tenis de masă și LPS, competiția a adunat la start peste 300 de juniori, cadeți și minicadeți. Au venit echipe din 10 țări, plus tot ce înseamnă spuma tenisului de masă din România la nivel juvenil. Competiția a început la ora 9.00  cu întrecerea pe echipe, urmând ca după-amiază sau mâine să înceapă și jocurile la individual.

Bistrițenii, cu peste 25 de sportivi în concursul de anul acesta,  s-au numărat întotdeauna printre laureați.  Anul trecut, au obținut 10 medalii atât în concursul pe echipe cât și la individual. Performere au fost Tania Plăian, care a ocupat primul loc la individual cadete și Andreea Clapa care a obținut locul 1 la echipe junioare împreună cu Adina Diaconu de la Slatina și locul 3 la simplu junioare.

În întrecerea pe echipe, Arina Sîngeorzan împreună cu Diana Lupu de la Slatina au terminat pe locul 2 la junioare, Ioana Sîngeorzan împreună cu o sportivă din Mureș au obținut locul 3 la minicadete, Vlad Hurloi și Mihai Nemaciuc au terminat pe 3 la cadeți, iar Tamaș Vigh în echipă cu un spaniol au terminat pe locul 3 la juniori.

Întrecerea va continua până duminică. Atunci se va trage linie și se va organiza festivitatea de premiere.

 

 | 678 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *