Start cu dreptul pentru Gloria II

Echipa antrenată de Dan Matei și Dorel Zegrean a zdrobit nou promovata Ena Inter Făgăraș, într-un meci pe care l-a văzut însă foarte puțină lume, fiind programat la aceeași oră cu echipa mare și pe un stadion privat

  Gloria II a început foarte bine campionatul Ligii a treia, umilind nou promovata Ena Inter Făgăraș, prin golurile marcate de Anton (29), Varga (32, 47, 67) – foto, Pușcaș (72) și Murar (82). Cu această victorie, care ne scutește de orice comentariu, echipa antrenată de Dan Matei și Dorel Zegrean s-a instalat pe primul loc al clasamentului seriei a 6-a, urmată fiind de CS Iara, care a învins cu 4-0 pe Gaz Metan Târgu Mureș.
Din păcate însă, dezinteresul Gloriei față de suporteri se manifestă și la acest nivel. După ce că partida Gloriei mici a fost programată la aceeași oră cu a Gloriei mari, micșorându-se din start numărul celor care ar vrea să vadă echipa a doua, accesul spectatorilor la partida de pe terenul Iproeb este limitat doar la cei care au legitimație de intrare în baza sportivă a firmei. Considerând poate că meciurile echipei a doua sunt private, nu publice, Gloria își ascunde jucătorii de perspectivă în fortăreața de la Iproeb.

 | 143 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On