Sportul pentru toți: Triunghiularul Nordului la Bistrița

 

Organizat de Federația Română Sportul pentru Toți și Asociția Județeană Sportul pentru Toți, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, CSM și LPS, triunghiularul nordului s-a desfășurat la Bistrița în perioada 29 noiembrie-2 decembrie 2012.

Manifestarea, aflată la cea de-a șasea ediție, s-a bucurat de participarea a patru echipe reprezentând județele Maramureș, Satu Mare și două echipe din Bistrița Năsăud și a avut scopul de a întări relațiie de prietenie și colaborare în domeniul sportului pentru toți.

Pe parcursul celor trei zile, cele patru echipe, formate din opt concurenți, cu vârste cuprinse între 18 și 60 ani, s-au întrecut la aquavolei și squash în Complexul Schreiner, volei în sala LPS și tenis de masă în sala CSM. Toți participanții au fost declarați câștigători  în sănătate, stare de bine, prietenie și socializare și au fost premiați cu diplome, cupe, material sportiv, simboluri bistrițene, cărți și pliante.

Sorin Costin, președinte AJSPT:” Acțiunile de acest tip salvează sufletul sportului într-o lume aplecată tot mai mult spre victoria cu orice preț și orice mijloace. Starea perpetuă de prietenie și colaboare, cel puțin între vecinii de județe, este unul dintre obiectivele activității noastre”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 1.035 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *