Sportivii de la ILYO Bistrița, medaliați la două competiții importante (FOTO)

Sportivii bistrițeni de la CS ILYO au participat, în acest sfârșit de săptămână, la două competiții importante. 
 
În data de 8 noiembrie a avut loc, la București, Campionatul Național Universitar la Taekwondo WTF. La acest concurs, Bianca Nicoletta Leșan a devenit campionă națională universitară. Clubul Sportiv ILYO a fost reprezentat de un număr de 3 sportivi, obținând 2 medalii. Pe lângă medalia de aur obținută de Bianca, Petri Ionuț a obținut o medalie de bronz, în timp ce Paul Sângeorzan s-a clasat pe locul 5. Cei trei sportivi sunt studenți ai Universității Babes Bolyai din Cluj-Napoca.
 
În data de 7 noiembrie, a avut loc în localitatea Gherla, județul Cluj, prima ediție a competiției naționale de Taekwondo WTF, intitulată "Cupa Armenopolis". La aceasta competitie au participat peste 140 de sportivi de la 11 cluburi din țară. Competiția a avut două probe: una de kyeorugi (luptă) și una de speed-kick (proba de lovituri de picioare în viteză).
 
 Clubul sportiv ILYO a fost reprezentat de un lot de 23 de sportivi, înscriși la proba de kyeorugi și 6 sportivi înscriși la proba de speed-kick, obținând un număr de 28 de medalii, 23 medali la proba de kyeorugi și 5 medalii la proba de speed-kick, dintre care 11 medalii de aur, 6 medalii de argint și 11 medalii de bronz. Aceste rezultate au clasat Clubul Sportiv ILYO pe locul 1 la clasamentul general pe cluburi, locul 1 la clasamentul general la proba de speed-kick și locul 1 la clasamentul general la clasa B.
 
Medalii de aur au obtinut urmatorii sportivi: Robert Mureșan Ștefănuțiu, Liana Ionela Musteață, Ana Riti, Mihai Tudor Sas, Mihai Tudorache, Bogdan Tudorache, Ștefan Gabriel Agrișan, Luis Vinicius Capalna, Mihai Bura, Cristina Hodarnau și Miruna Mitri.
 
Medalii de argint au obținut următorii sportivi: Selena Șolderea, Denis Gros, Ana Luiza Bindea, Mihai Tudor Sas, Bogdan Tudorache, Teodor Hodarnău.
 
Medalii de bronz au obținut următorii sportivi: Răzvan Riti, Ana Riti, Darius Avram, Raul Avram (2 medalii de bronz), Luca Paul Pintea, Mihai Tudorache, Andreea Raluca Tintelecan, Victoria Rusu Gajdos, Vlad Lianca, Artur Gherendi.
 
"Conducerea Clubului Sportiv ILYO le mulțumeste sportivilor pentru munca depusă în obținerea acestor rezultate, părinților pentru susținerea sportivilor, instructorilor ORBAN IOAN ȘTEFAN, IOANA TEODOR IACOB și ZINVELIU DENISA TIMEEA pentru dăruirea și seriozitatea de care au dat dovadă în timpul procesului de pregătire al sportivilor, precum și tuturor susținătorilor și simpatizanților clubului ILYO", spune Marius Muti, președintele CS ILYO.
 
 
Augustin Danci


 | 475 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *