Sportivele de la CS Casa EMA au înotat cu succes la Brașov!

Cu o săptămâna înainte de Cupa Casa EMA, sportivele de la clubul din parc au obținut rezultate foarte bune la competiția găzduită de Bazinul  Olimpic de Înot din Brașov, în perioada 4-6 octombrie – Ediția I-a a Cupei României  la înot Seniori, Tineret și Juniori, fiind înscriși peste 180 de concurenți.

Ruxandra Brehar, Beatrice Chibulcutean și Daria Drăgan au fost cele 3 înotătoare de la Clubul Sportiv Casa EMA care au făcut deplasarea împreună cu antrenorul Alex Gabor.

Ruxandra a confirmat din nou că este una din cele mai bune brasiste, obținând în finala probei de 50 m bras feminin Locul III la categoria Tineret!

În clasamentul aceleiași probe a obținut Locul IV la categoria Seniori.  În ultima zi a competiției Ruxandra a reușit calificarea cu primul timp în Finala B a probei de 100m bras feminin, finala pe care a și câștigat-o, precum și calificarea în Finala B a probei de 50 m liber.

Beatrice Chibulcutean s-a axat pe stilul favorit – fluture, unde a reușit calificarea în Finala B a probei de 100 m feminin și în Finala B a probei de 200 m feminin.

Daria Drăgan s-a calificat și ea alături de Beatrice în Finala B a probei de 100 m fluture feminin unde au terminat pe locurile 5 respectiv 6 .

Deși  aflate la începutul perioadei de pregătire, fetele au avut o prestație foarte bună care le dă speranțe pentru clasări cât mai bune la Campionatul Național în bazin de 25 m ce se va desfășura în noiembrie în Miercurea Ciuc.

Cupa Casa EMA, ediția a 9-a, va fi în 12 octombrie la piscina de la centrul SPA din parc, unde vor participa în jur de 100 de sportivi de la cluburi din țară.

 

 | 721 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *