Speranțe de-o repriză! Gloria pierde în Danemarca și e pe 3 la jumătatea meciurilor din grupa EHF!

Gloria a ținut ritmul partidei din Danemarca doar o repriză și 10 minute din cea de-a doua. Bistrițencele au pierdut cu 25-19 după un meci echilibrat, rupt pe final în favoarea gazdelor.

La pauză a fost 9-9, într-o repriză dominată de Gloria, cu Odense preluând conducerea doar pentru un minut din finalul primei părți.

Fetele antrenate de Horațiu Pașca au avut un start bun și în repriza secundă, dar au cedat inițiativa cu 20 de minute înainte de final.

La 12-14, danezele intră în time-out și apoi au o revenire senzațională marcând 4 goluri fără să primească vreunul.

Pașca cere și el time-out, dar nu reușește să-și readucă echipa în avantaj, scorul curgând apoi doar în favoarea gazdelor, care se duc până la plus 6. Se termină 25-19, o diferență cam mare în comparație cu ce s-a întâmplat pe teren, așa cum a declarat și antrenorul bistrițean:

”Șase goluri cred că este mult prea mult pentru ce s-a întâmplat astăzi pe teren. Nu cred că este vorba despre diferență de valoare, ci despre experiență și eventual de noroc. Trebuie să ne recuperam repede, ne așteaptă un drum lung nu către casă, ci la Timișoara, acolo unde întâlnim echipa locală în Cupa României, după care revenim la Bistrița pentru a pregăti returul cu Odense”

Au marcat pentru Gloria 2018: Laura Pristăvița – 6 goluri, Natallia Vasileuskaya – 6, Diana Șamant – 2, Daniela Rațiu -1, Mariana Costa – 1, Dziyana Ilyina 1, Magdalena Paraschiv – 1, Nicoleta Dincă – 1

În clasamentul grupei D, Odense are maximum de puncte, 6, și e ca și calificată în sferturi. Unguroaicele de la Erd ne-au luat fața și au trecut pe 2 după victoria cu Lublin, acumulând 3 puncte. Gloria a căzut pe poziția a 3-a (2 puncte), iar Lublin a rămas ultima cu 1 punct.

 | 572 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *