Să sperăm că nu rămâne cum au stabilit! Prețuri nesimțite la telescaunul de pe pârtia din Wonderland!

Primăria vrea să crească, aproape să dubleze, taxele de urcare cu telescaunul începând cu anul 2019.

Administrația locală a elaborat un proiect de hotărâre care va intra în dezbatere publică și apoi pe ordinea de zi a Consiliului Local din luna decembrie.

Conform acestui proiect, abonamentul pe zi nu va mai fi 30 de lei ca în sezonul trecut, ci va crește la 50 de lei. Pentru tineri între 14 și 18 ani va fi 30 de lei, pentru copii până la 13 ani, 20 de lei,iar pentru veterani peste 65 de ani ar urma să fie 35 de lei. Se va institui și o taxă pentru o singură urcare, care va fi de 10 lei.

În plus, se va plăti un alt abonament pentru schiatul în nocturnă. De la ora 18.00, abonamentul e altul, general, de 30 de lei.

Cu alte cuvinte, un adult va plăti 80 de lei pentru un abonament pe o zi întreagă de schi în Wonderland.

Primăria are intenția de a instala în această iarnă un schi lift până la jumătatea pârtiei,pentru care prețurile ar putea fi cele care se plăteau în sezonul trecut la telescaun, adică 30 de lei abonamentul pe zi, cu reduceri pentru celelalte categorii de schiori.

Proiectul nu a fost încă adoptat și ar putea sufei modificări în urma dezbaterii publice.

În schim, în ședința Consiliului Local din această săptămână s-a decis alocarea sumei de 1,6 milioane lei pentru lucrări de consolidare a pârtiei și pentru cumpărarea unui tun de zăpadă.

Concret, va fi instalat un tun de capacitate dublă decât celelalte în partea superioară a pârtiei, va fi lărgită varianta ocolitoare, va fi reamenajat lacul de acumulare și consolidat dealul în locurile în care a început să alunece.

 

 | 3.014 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *