Șomotecan rămâne fără golgeter

– antrenorul jucător al Voinței Mărișelu nu-l va mai avea în lot pe Alin Pop, unul dintre cei mai buni jucătoiri din tur

Liderul Ligii a IV-a, Voința Mărișelu, va începe pregătirea de iarnă abia în data de 9 februarie. Cu toate acestea, câțiva jucători s-au reunit deja sub comanda lui Șomotecan, disputând și două meciuri amicale, cu juniorii Gloriei și cu Voința Livezile. ”Am disputat două meciuri amicale, dar am reușit să adun doar câțiva jucători. Pregătirea propriu-zisă va începe în data de 9 februarie, când se va reuni toată echipa. O să ne pregătim la stadion, la Gloria și o să jucăm și câteva meciuri amicale” a declarat Aurelian Șomotecan.

Alin Pop, unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, nu va mai evolua din retur pentru Voința Mărișelu, acesta plecând în Spania. Antrenorul echipei, Aurelian Șomotecan, declară că lipsa acestuia va fi suplinită prin venirea altor jucători. ”Din câte știu, el a plecat în Spania. Era un jucător foarte bun pentru noi, e posibil să conteze plecarea lui, pentru că marca foarte multe goluri. Dar cred că îl vom suplini prin aducerea a 2-3 jucători cu alte calități” a declarat Aurelian Șomotecan, refuzând să dea deocamdată numele celor care vor veni la echipă.

 | 94 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On