Șomfelean e supărat rău pe arbitri

-antrenorul
juniorilor mici
de la LPS,
Gheorghe Șomfelean
aduce acuze grave
arbitrajelor, după
ultimele două
înfrângeri

Juniorii B de la LPS Bistrița au pierdut acasă, scor 1-0, cu Șimleul Silvaniei, la capătul unui meci în care Gheorghe Șomfelean a acuzat arbitrajul și s-a certat cu cei de pe banca tehnică a adversarilor. ”Ne-ați furat și în tur, ne furați și aici” le-a spus Șomfelean antrenorilor de la Șimleul Silvaniei, în meciul disputat pe terenul de pe armată, enervat după unele decizii ale arbitrului.

Juniorii B au pierdut apoi la scor de neprezentare, pe terenul echipei Viitorul Zalău. Oaspeții au deschis scorul la o fază la care Șomfelean a acuzat pozție de ofsaid. De
altfel, după meci, antrenorul echipei LPS Bistrița i-a sunat pe cei de la Comisia Jude-țeană a Arbitrilor din Cluj, pentru a-l reclama pe centra-lul clujean Lucian Fodor. ”Deja nu se mai poate, ne fură la fiecare meci, trebuie să se ia măsuri în acest sens. Am primit un gol dintr-un ofsaid de patru metri, la Zalău. Noi dacă suntem Liceu Sportiv și nu avem bani, ne fură arbitrii. Oricum, jucătorii mei au evoluat mult mai bine decât în tur, la aceste meciuri” a declarat Șomfelean.

Cu Viitorul Zalău, pentru LPS Bistrița au evoluat: Ciocan; Blaga, Ionuț Pop, Sigartău, Pudilic, Luca, Burdeț, Mireșan, Simionca, Gavriloaie, Truță. Au mai intrat: Muscar, Bordeianu, Bucurici, Grec, Mureșan.

 | 538 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On