Sintetic: Una caldă, alta R(aal)ece! Extratereștrii, aproape calificați la turneul final de la Bacău!

Cele doua echipe bistritene au jucat in aceasta dupa-masa sferturile de finala ale turneului zonal de la Iasi, meciuri de care depindea calificarea la turneul final de la Bacau.

Primii au intrat pe sintetic campionii de la Raal, care in aceasta dimineata au reusit sa intoarca rezultatul cu campioana judetului Neamt si sa se califice in sferturi. Au dat insa peste o echipa care s-a aparat exact, putinele ocazii avute de trupa lui Mateescu si Fodor neputand fi fructificate in gol.

Adversarii din Vrancea nu au contat prea mult in atac, dar au inscris cu un sut de la distanta care l-a surprins pe Andrei Camarasan. Forcingul de final si ocazia imensa ratata de Cucuiet nu au mai schimbat tabela si Raal paraseste turneul de la Iasi cu fruntea sus, castigandu-si dreptul de a reprezenta judetul la Cupa Romaniei de la Cluj.

Extraterestrii lui John Runcan si-au aratat inca o data valoarea pe sintetic, calificându-se în semifinale. Au avut in fata un adversar incomod, cei de la Marsat Roman vanzandu-si scump pielea. Inspiratia lui Florin Fizesan, care a plasat perfect un sut din afara careului in plasa laterala, dar si interventia incredibila a portarului Aurelian Pasztor intr-o situatie clara de gol dupa ce mingea a revenit din bara transversala au adus bucuria in randul sustinatorilor echipei bistritene, jucatorii de la Raal urmarind din tribune acest meci.

Extraterestrii pot razbuna Raal-ul maine dimineata de la ora 9.00, cand in prima semifinala vor da piept cu echipa din Vrancea, pentru un loc in finala care poate aduce prima calificare istorica in Champions League a unei echipe bistritene. La turneul final, însă, nu sunt calificați deocamdată. Au nevoie de o victorie în semifinale sau una în finala mică, 3 echipe calificându-se la Bacău, în turneul final.

Meciul de maine poate fi vizionat live pe pagina de facebook a echipei Extraterestrii.

 | 529 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *