Sintetic, turneu final: Extratereștrii nu ies din ”grupa morții”!

Extratereștrilor le-a fost greu să se mențină pe podiumul național, după succesul de anul trecut, când au ieșit vicecampioni.

De data aceasta, la turneul final de la Oradea, n-au ieșit din grupă. E adevărat, nu din orice grupă, ci din grupa morții, așa cum au denumit-o toți cei care cunosc fenomenul.

Au avut ghinion și au picat cu Danco Pro Bucuresti, Autovip Garden Salaj,  Mav Sport Timisoara  si Juventus Sibiu, adică o câștigătoare de Liga Campionilor, finaliste de campionat național și de Cupă a României.

Bistrițenii au pierdut în primul meci cu Danco Pro, 0-3, după un gol din 7 metri în prima repriză și alte două în cea de-a doua.

În meciul 2, au câștigat cu Autovip, 4-1, cu golurile lui Abiel Deac și Sebi Rus – câte două, într-o partidă destul de tensionată, în care Sergiu Costin și John Runcan au fost eliminați.

În meciul 3, ai noștri au dat tot ce-au putut în fața campioanei MAV Timișoara, prima și în Champions League. Au avut ocazii, au ținut piept, dar n-au avut noroc la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar (gol Coșneac)

În ultima partidă din grupă, cu Juventus Sibiu, jucătorii lui Runcan au egalat la 1, imediat după pauză, prin Sergiu Costin. Dar au greșit ușor în apărare și scorul s-a dus repede până la 4-1, irosindu-se astfel șansele mici de calificare de pe locul 2.

Deși n-au jucat rău pe parcursul acestui turneu final, al 4-lea în palmares, Extratereștrii n-au prins sferturile de finală.

Au fost, însă, ușor consolați de prezența arbitrului Paul Tămaș în această fază a competiției naționale. Tămaș arbitrează sfertul de finală dintre Luxury Team București și Dia Guard Divino Zalău.

La Oradea, extratereștrii au fost: Aurelian Pasztor, Doru Ilies- portari, Cristian Pop, Alin Chibulcutean, Abiel Deac, Sergiu Costin, Ionel Cosneac, Tinut Budacan, Florin Boerean, Cosmin Patca, Sebastian Rus, John Runcan, Aurelian Gocan- jucatori de camp.

 | 1.697 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

6 Comments

 1. S-a calificat Tamas!!!😂Din sezonul viitor e la extraterestri pt ca e cel mai bun!👏

  Post a Reply
 2. Cam greu de transferat Tamas de la Belco

  Post a Reply
 3. Felicitari Extraterestrii pentru reprezentarea judetului nostru la turneul final !!! Sunteti singura echipa care a fost capabila sa ajunga acolo !!! Dar nah, ziarul nostru de sport scoate in relief locul obtinut de Raal la o competitie de mana a doua in loc sa faca 10 articole cu echipa care ne reprezinta cu adevarat la cel mai inalt nivel competitional.

  Post a Reply
 4. Decât codaș la turneu final mai bine fruntaș in cupa României!

  Post a Reply
 5. Codasii astia au fost de 2 ori vicecampioni ai Romaniei !!! Nu poti compara performantele lor cu un loc 3 la Cupa Romaniei unde merg echipele de pe locurile 3-8 in campionatele lor.

  Post a Reply
 6. O singura data au fost, a doua oară pe PlayStation!Echipa din București eliminată de către Raal a fost vicecampioana, iar Danco pro a terminat sub ei,și a maturat pe jos cu extraterestri, nu au văzut mingea!Toate cele bune!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *