Sintetic, Turneu Final, Alba Iulia: Start cu dreptul! Raal aduce prima victorie pentru bistrițeni! (FOTO/VIDEO)

 

Turneul final al Campionatului Național de minifotbal a început joi seara, la Baza Sportivă patronată de Cornel Țălnar, în Alba Iulia.

Pe o suprafață proastă, lungă și denivelată, cam cum era terenul bistrițean de la Generală 2, Raal a deschis competița cu un meci împotriva gazdelor de la Beer Hunters.

Cu o tactică bine aleasă, închiși perfect în apărare și decisivi pe contraatac, jucătorii lui Bogdan Mateescu au câștigat cu 2-0.

La pauză, scorul a fost alb, după o repriză dominată teritorial de gazde dar cu cele mai mari ocazii de partea bistrițenilor. Una, uriașă, a fost trecută în dreptul lui Conon, care a zguduit bara cu un șut din afara careului.

În partea secundă, cu Negrea și Conon pe post de servanți, cu Precup lucid și hotărât în apărare, bistrițenii reușesc să se impună, cu două pase pe culoar, finalizate de Dobrea și Fizeșan.

În ciuda condițiilor destul de dificile, pe o lumină foarte slabă și un covor degradat, Raal s-a adaptat excelent și a câștigat acest prim joc din grupa D.

Urmează la rând Extratereștrii, cealaltă echipă bistrițeană de la turneul final, care are primul meci vineri, la ora 11.00, cu FC Premiere Arad.

 

Deschidere frumoasă, atmosferă relaxată

Organizatorii au pus la punct o festivitate de deschidere spectaculoasă, cu o trupă de dans modern, condusă de fiica lui Colner Țălnar. La eveniment a participat și internaționalul Gicu Grozav, care a dat și lovitura de începere a competiției.

Baza Sportivă pe care se joacă jumătate dintre meciurile turneului se află în centrul orașului, lângă cetate. Are în jur terenuri de tenis, o piscină și multe terase. Baza în ansamblu arată frumos, dar condițiile de joc sunt sub nivelul Bistriței.

 

 | 2.534 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. Cred ca nu ati mai fost de mult la generala 2, altfel nu imi explic parerea despre terenul de acolo. Este fara poate cel mai bun teren din Bistrita.

    Post a Reply
  2. Chiar ca nu aveti idee de calitatea terenului 🤔🤔🤔

    Post a Reply
    • Reporteri de tirc …..

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *