Sintetic, Turneu final, Alba Iulia: Bistrițenii, în grafic după două meciuri în grupe! (FOTO/VIDEO)

 

Extratereștrii și Raal sunt în obiectiv după primele două partide la Turneul Final al Campionatului Național de minifotbal.

Raal a câștigat primul joc și l-a pierdut pe al doilea. Dar a fost o înfrângere asumată, în fața campioanei en-titre, Tanzmannschaft București.

Jucătorii lui Mateescu au început meciul de la 0-1, după ce bucureștenii, cu 5 jucători în lotul național, au marcat în primul minut. Dar Cucuiet, Burduhos și Precup au ținut bine apărarea iar cei doi portari, Cămărășan și Trif, au închis bine poarta până spre final, când sudiștii au înscris golul 2.

”Nu se putea mai mult. Am întâlnit o echipă mult prea bună și trebuie să ne mulțumim că am primit doar două”, a fost reacția generală a bistrițenilor după acest meci. Însă calificarea rămâne deschisă înaintea ultimelor două jocuri din grupă.

Dacă Raal a jucat pe un teren îngust, acoperit cu o copertină, protejat de razele arzătoare ale soarelui la amiază, în schimb, Extratereștrii au jucat pe terenul central, pe o căldură sufocantă. Dar au reușit să câștige, 2-1 cu Luciano Arad.

Ai noștri au început foarte bine și senzația era că vor avea un meci ușor. Mai ales după ce Nalați a deschis scorul cu un șut de senzație, bară gol. Însă, arădenii au ripostat rapid și doar paradele excepționale ale portarului Pasztor au făcut ca scorul să nu se întoarcă până la pauză. Totuși, Luciano a reușit să egaleze la o acțiune în viteză și un șut pe lângă portar, 1-1 la pauză.

În partea a doua, mobilizați foarte nine de John Runcan, bistrițenii iau jocul mai în serios și atacă golul victoriei. Acesta vine din gheata lui Sebi Rus, la capătul unei acțiuni personale de toată frumusețea.

Cu 2-1, extratereștrii se închid bine, Pasztor scoate tot și meciul mai aduce 3 puncte în contul echipei noastre, care va juca mâine de la 11.00 și 16.00 ultimele partide din grupa C.

 | 2.415 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *