Sintetic: E Teraplast? Nu, e Nova Vita, campioana României la minifotbal!

Când Stănel Stoica, multiplu campion, unul dintre cele mai bune produse ale şcolii bistrițene de haltere, aducea în Campionatul municipal de minifotbal jucători de la Mureş, a fost privit cu scepticism de iubitorii minifotbalului din Bistrița.

Teraplast a avut evoluții bune în sezonul trecut, dar inconstanța şi neşansa a privat trupa lui Stănel Stoica să urce în clasament. „Gaşca” s-a spart şi Nova Vita Târgu-Mureş a profitat. Mircea Ciprian Ungur, Bâlea Andrei, Sîplăcan Iulian, Fekete Istvan şi Norbert Fechetics sunt jucători descoperiți de Stănel Stoica, jucători care week-endul acesta au câştigat cu noua lor echipă titlul de campioană a României la minifotbal, câştigând autoritar competiția de la Oradea.

Competiție la care Extratereştrii s-au comportat admirabil, lipsa lui Enescu, Hlinca sau Florea fiind compensată de dăruirea trupei lui John Runcan. N-au ieşit din grupă, o grupă extrem de dificilă, dar au lăsat o bună impresie, evoluția bistrițenilor din meciul cu MAV Timişoara, reeditarea finalei de anul trecut, fiind una la înălțimea acestui turneu.

Tot la înălțime au fost şi prestațiile arbitrului bistrițean Paul Tămaş, care, aflat la al doilea turneu final, a arbitrat şi finala mică a competiției, Juventus Sibiu câştigând medaliile de bronz după o victorie la limită contra celor de la Luxury Bucureşti.

Campionatul municipal de minifotbal Bistrița se va relua la sfârşitul lunii august, Baza Raoul fiind din nou gazda acestei competiții.

 | 1.026 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *