Sintetic: Singuri împotriva tuturor! Old Boys, ultima reprezentantă a Ligii a II a din sferturi

Optimile Cupei României au adus rezultate scontate, fără prea mari surprize. Doar Vikingii, în fața unui public numeros au reușit să scoată din cursă pe Puf de Păpădie.

Echipa fraților Someșan a luptat până în ultima clipă și au reușit să egaleze pe final cu un gol marcat la un corner, după ce Bugnar a rupt plasa cu un șpiț perfect executat. Loteria penalty-urilor a fost dramatică, fiecare echipă având șansa să se califice. A mers mai departe echipa de Liga I, Nicu Pop demonstrând că poate fi și un bun executant, nu doar portar. Tot din Liga I au mers mai departe Friends Melarox, care nu au vut nici un fel de problemă cu La Squadra, „Mandea” Dănilă Iosif făcând diferența cu golurile lui, Leoni, care au revenit de la 0-2 cu Casa Ema, și Energoplast, Dacii Liberi reușind un meci excelent dar insuficient pentru calificare.

Singura echipă de Liga a II a care a pătruns în ultimele 8 e Old Boys-ul lui Radu Crăciun, meritorie învingătoare în meciul cu cei de la Shadows Arcalia.

Extratereștrii continuă marșul triumfal, după victoria categorică cu Rimini, iar Raal încă visează la primul trofeu după ce le-au dat 5 goluri celor de la Teraplast. Lazăr Boldiș a mai bifat o dublă cu Comelf, într-un meci în care omul meciului a fost Iurișniți, cu o evoluție încântătoare.

Vineri debutează sferturile, capul de afiș fiind întâlnirea de la ora 19 dintre Emi Corporation și Energoplast, cele două luptându-se și pentru locul 3 din campionat. În semifinale, câștigătoarea va da peste Friends Melarox sau Leoni, care luptă pentru a intra în careul de ași de la ora 18. De partea cealaltă a tabloului, Extratereștrii dau peste Vikingi, de la ora 20 și pot juca o semifinală de vis cu Raal, asta dacă trupa lui Mateescu trece de revelația Old Boys, în ultimul meci al zilei, de la ora 21.

Semifinalele Cupei vor fi tot în acest week-end, sâmbătă cu începere de la ora 14.00, în timp ce finala mică și finala mare vor fi sâmbătă seara, într-un cuplaj care va începe la ora 19.00, Baza Raoul de lângă Kaufland fiind și de această dată gazda competiției.

 | 537 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *