Sintetic: Sâmbătă ridicăm Cupa României Barrier! Au mai rămas 8 echipe!

Fără primele două echipe din clasament rămase în competiție, partea superioară a tabloului Cupei României Barrier la minifotbal a adus si prima surpriză a 16-imilor.

Vidmar a trecut după lovituri de departajare de Emi Corporation, după ce la sfârşitul timpului regulamentar tabela arăta 1-1. Darius Mînzat a apărat ultima lovitură de departajare şi trupa lui Cristi Silvăşan e în sferturi.

Alături de aceştia alte două echipe din liga secundă merg mai departe, D&D Garage bazându-se din nou pe forma bună a lui Nuțu şi Apostolache şi trecând de Leoni SIL la capătul unui meci echilibrat, în timp ce Avramii, cu tot lotul la dispoziție a trecut de Loco Juniors.

În rest, doar Shadows Arcalia (foto) a punctat la capitolul surpriză, trecând de ACS Inter Bistrița, Comelf a trecut deşi trupa lui Claudiu Zăgrean a arătat o formă excelentă în acest început de sezon. Comelf a trecut lejer de FC Stone Team, Real Protaxi a mai făcut un pas spre apărarea trofeului după o victorie logică cu Telefoane Beclean, iar Muncelului FC a închis seara cu un succes contra Vikingilor.

GMI Construct a fost foarte aproape de o nouă performanță, dar trupa lui Marius Chețan nu a ştiut gestiona finalul de meci, cele două goluri avute avans fiind insuficiente. Emanuel Năstase a adus egalarea pentru Hills cu 30 de secunde înainte de final, iar la lovituri de departajare jucătorii lui „Zizou” Mihai Danciu au avut nervii mai tari, reuşind calificarea în sferturi.

Sferturi care se vor desfăşura vineri 22 martie începând cu ora 18, semifinalele fiind programate sâmbătă la Baza Raoul de la ora 13 şi 14, marea finală a Cupei României Barrier jucându-se de la ora 18.

 

 | 1.897 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Păcat de Gmi Construct..au trupa buna…au dominat tot meciul cu Hills fiind net superior..lipsa de experiență ia trădat…păcat…succes restul echipelor..

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *