Sintetic, Regional, VIDEO: Finala din semifinale! Bistrița, la un pas de Liga Campionilor la minifotbal

Extratereștrii și Raal, cele mai bune echipe bistrițene pe sintetic, au arătat că sunt și cele mai bune de la acest Campionat Regional, care se încheie astăzi la Bistrița.

Din păcate, s-au întâlnit între ele în semifinale, deși ar fi fost mai potrivit să încheie amândouă cu o finală.

De data aceasta au câștigat extratereștrii cu 2-0, la capătul unui meci spectaculos, cu 6-700 de spectatori pe marginea terenului de la Baza Raoul.

Ionel Coșneac s-a demarcat foarte bine în minutul 12, a primit o minge bună de la Costin și a tras cu șpițul, imparabil ,de la marginea careului. Raal a forțat egalarea și a avut ocazii bune, ratate însă prea ușor. Acestea au culminat cu șutul afară trimis de Blaji, după un cadou făcut de portarul Pasztor, altfel foarte bun în toate meciurile acestui turneu.

În partea secundă, Raal a atacat previzibil, cu portarul Trif la mijlocul terenului încercând să creeze superioritate. Însă, majoritatea fazelor s-au încheiat cu șuturi de la distanță, fără să-și atingă ținta. Extratereștrii au închis tabela în ultimele 10 minute, când arma secretă, Patca, a insistat la o minge moartă și a transformat-o într-una de 2-0.

Finala mică, Raal  – Festiv Roman, se va juca la ora 15.00 iar finala mare, Extratereștrii – Auto Driver Iași la ora 16.00.

Programul ultimelor meciuri a fost devansat cu două ore din cauza finalei județene de Cupa României, care va avea loc pe stadionul Jean Pădureanu de la ora 18.00 și în care sunt implicați mai mulți jucători de la cele două echipe bistrițene.

 | 2.238 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. free video sex china …here are some links to web sites that we link to mainly because we assume they are really worth visiting…

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *