VIDEO, sintetic: Raal, prima victorie bistrițeană la regional! Vezi rezumatul!

Astăzi, de dimineață, la Baza Raoul, a început unul dintre cele 4 turnee regionale, care vor da echipele finaliste la Campionatul Național de minifotbal.

Dintre cele 3 echipe bistrițene calificate, Raal a fost prima care a intrat în luptă.  În cadrul grupei B, fotbaliștii firmei bistrițene de radiatoare au întâlnit prima echipă a județului Iași, Auto Driver.

 

Meciul a fost echilibrat, fără multe reușite, de nici un fel. Bistrițenii au abuzat de mingi lungi și de șuturi de la distanță, jucând în prima parte cu prea mult respect pentru adversar. S-au văzut conduși la o fază în care și-au deviat mingea în poartă, dar și-au revenit la timp și au egalat  prin Miholca, cu un șut puternic, din careu, sub bară.

Rămași cu un om în minus după ce Conon a fost eliminat la o fază în care a primit,neglijent, al doilea galben, ai noștri au reușit să conserve egalul și să ajungă la loviturile de departajare. Nu înainte însă ca și oaspeții să vadă un cartonaș roșu. La ultima lovitură din primul set, Trif a scos un șut puternic, pe centru, si Raalul începe turneul cu două puncte (victoria la lovituri de departajare asigură două puncte, iar înfrângerea 1 punct).

Program bistrițeni:

Vineri:

Ora 15.00 Puf de Păpădie – Mărășești Focșani

Ora 16.00 Extratereștrii – Festiv Piatra Neamț

Ora 19.00 Raal – Barrier Bacău

Ora 20. 00 Puf de Păpădie –  Marsat Roman

Ora 22.00 Extratereștrii T15 Iași

 | 2.647 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *