Sintetic: Alo, Protaxi?  O Cupă de la Muncelului 8, vă rog!

Cupa României Barrier a ajuns aseară în posesia celor de la Real Protaxi, care au învins în finală echipa FC Muncelului, cu 8-3, la Baza Raoul din Bistrița.

Competiția a fost bine organizată și de data aceasta de Raoul Borșoș, chiar și în absența vedetelor de la Raal și Extratereștrii, care au boicotat întrecerea nemulțumite că n-au fost capi de serie.

Meciurile au fost destul de tari și de pe tablou s-au ales, în final, cele mai bune echipe.

Semifinalele s-au disputat sâmbătă la amiază și au consemnat, sec, 2-0 și 4-0, în favoarea celor de la Protaxi și Muncelului, în fața celor de la Comelf, respectiv D&D Garage.

Finala mică a confirmat forma bună a celor de la Comelf, care au prins ultimul loc de podium după o victorie clară, 6-1.

Finala mare a fost la discreția taximetriștilor, care au decis partida încă de la pauză, când au avut 4-0. Fodor, Ștețco, Florin Alexandru, Tomoioagă, Uță, Akari și ceilalți au fost de neoprit, chiar dacă cei de pe Muncelului au luptat cât au putut. Diferența de valoare a fost prea mare și s-a văzut clar în rezultatul final, 8-3.

Echipa lui Mitru Moldovan și Lucian Vereș, bine condusă de pe margine în multe momente de Alin Bozeșan, a meritat marele trofeu și medaliile de învingători.

 

 

 | 3.612 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *