Sintetic: Nu e topul firmelor! E finala Cupei Romaniei de la Cluj!

Leoni, Raal, Comelf, AMG Romania I, Energoplast, EMI Corporation. 6 echipe reprezentând mari firme ale județului vor fi prezente la startul celei mai mari competiții de minifotbal.

Weekendul acesta Clujul va fi capitala minifotbalului din România. 8 terenuri sintetice vor găzdui 90 de echipe din România care vor lupta pentru Cupa României. Dacă anul trecut Bistrița a fost reprezentată cu succes de River Plate, care a ajuns până în finala competiției organizată chiar de orașul nostru, anul acesta Campionatul municipal de minifotbal trimite 6 echipe, care au obținut acest drept în urma clasării pe primele locuri dar și în urma coeficientului minifotbalului din județ, care crește de la an la an.

Leoni joacă în grupa 25 cu Cariocas Cafe Sibiu, vineri de la ora 9 si cu Vulturii Alerad Construct Dej tot vineri de la ora 13. Raal, după ce a ieșit în sferturi la Iași își află adversarele azi de la ora 20, în timp ce Comelf dă piept cu Sport Club Târgoviște vineri de la ora 12 și de la ora 16 cu Euro GSM Cluj Napoca.

AMG România I a fost cea mai ghinionistă la tragerea la sorti, jucând cu deținătoarea trofeului La Bolta Alba Iulia de la ora 9 și de la ora 13 cu M Design Iași. Energoplast joacă tot 2 meciuri vineri, primul contra celor de la Poli Timișoara CLUJ de la ora 13 și de la ora 17 cu Play Sport Cafe Bacău.

Ultima reprezentantă a Bistriței intră în lupta în grupa 2, EMI Corporation jucând cu Villam Cluj Napoca de la ora 10 și cu Nordic Boys Baia Mare de la ora 18.Primele 64 de echipe se califică în faza eliminatorie, urmând ca finala să se joace duminică, 9 iulie.

Campionatul municipal Bistrița trimite la Cluj și 3 arbitri, Paul Tămaș, Ioan Deac și Liviu Pop urmând să oficieze meciuri din cadrul acestei importante competiții.

 | 704 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *