Sintetic: Nicio surpriză in 16-imile Cupei României Barrier! GMI Construct continuă cursa, dar orgoliile optimilor sunt fără „granzi”!

Cele 16 meciuri din cea de a doua fază a Cupei României Barrier de la Baza Raoul au adus o ploaie de goluri, dar şi rezultate aşteptate de cei prezenți la teren.

Liga a III a a rămas reprezentată doar de Loco Juniors, care va juca cu Avramii, asta şi pentru că Raal şi Extratereştrii nu au dat prea mare atenție acestei competiții, părăsind-o încă după primele jocuri.

D&D Garage a trecut după un meci echilibrat de Rimini, Apostolache şi Nuțu făcând un joc excelent, dar rezultatul nu surprinde pe nimeni, având în vedere parcursul excelent făcut de trupa lui Moloca şi în ediția trecută.

Nici eliminarea Dacilor Liberi de către ACS Inter Bistrița nu mai miră pe nimeni, echipa lui Soțan şi Popovici trăind doar din amintiri. De partea cealaltă, Gotea a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale pe sinteticul de la Baza Raoul, „profu” Marius Pop a adus aminte de vremurile când era un veritabil atacant iar Lucachi şi-a făcut din nou numărul.

GMI Construct (foto) a mai trecut un tur, de data asta câştigând după lovituri de departajare contra „pompierilor”. Ultima echipă de liga a II a rămasă în competiție e de fapt prima din clasament, Vidmar trecând la limită de Pink Boys G cu un gol marcat în chiar ultima secundă.

Prima ligă şi-a tras partea leului. Comelf, cu „Fiu” Cosmin Câmpian pe teren a trecut lejer de BN Galaxy, Emi Corporation şi Telefoane Beclean au dat câte 5 goluri celor de la Autogenial Viişoara respectiv Voința Mărişelu, în timp ce FC Stone Team şi Vikingii au trecut la limită de Viticola Dumitra şi Victoria Uriu.

Tot după rezultate strânse au părăsit competiția Blade Team şi Belco Avia, echipele din ultima ligă conducând la un moment dar în meciurile contra celor de la Leoni SIL sau Muncelului FC. Shadows Arcalia a scăpat de lovituri de departajare cu un gol marcat în ultimul minut cu AMG Romania, asta după ce ambele echipe rataseră câte un penalty în a doua repriză.

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat între Mario Automobile şi Hills, finalul meciului găsindu-le la egalitate cu un 4-4 ca la teatru. Jucătorii lui „Zizou” Mihai Danciu au avut nervii mai tari şi Hills merge mai departe.

Deținătoarea trofeului, Real Protaxi, a realizat scorul 16 – imilor, Hobbits având totuşi scuza lipsei unor jucători de bază. Andrei Fodor a făcut din nou un meci excelent şi „taximetriştii” se anunță din nou printre protagonistele întrecerii.

 | 2.303 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *