Sintetic, Liga a treia: Început nebun de play-off! Belco Avia, de neoprit!

Prima etapă a play-off-ului Ligii a treia a Campionatului municipal de minifotbal a arătat că orice se poate întâmpla între primele opt echipe.

Judecând după forma de moment, derby-ul etapei inaugurale a fost meciul dintre Belco Avia, echipa lui Remus Conea venind după cinci victorii consecutive, şi Loco Juniors, echipă aflată pe locul doi în clasament. Ca de fiecare dată când s-au întâlnit, cele două au oferit din nou un spectacol total, dar aplauzele la final au fost pentru „cobre”. Belco Avia a condus în permaneță pe tabelă, având în Gâțan şi „Di Maria” Pentelei doi dintre cei mai buni jucători ai Ligii a treia. Cu Valer excelent în poartă, cu Gabriel Iancu cu o nouă reuşită după accidentarea avută, „cobrele” l-au scos la rampă pe Florin Puşcaş, care a avut execuția meciului, gol direct în vinclu.

Tysita a continuat seria surprizelor din play-off, oprind visul echipei lui Alex Vârtic de a se apropia de locul 2. Tysita a jucat aproape perfect, chiar şi când a evoluat în inferioritate numerică, şi trupa lui Tibi Sucilă arată că se poate bate de la egal la egal cu oricine.

Firefighters United şi-au respectat poziţia de lideri ai clasamentului şi au câştigat primul meci din play-off contra celor de la Partizan Monariu, mărindu-şi astfel la 13 puncte distanța față de urmăritoare. Nici Gloria 9 nu a stat degeaba, învingând principala urmăritoare BN Galaxy chiar în meci direct, trupa lui Dani Zăgrean consolidându-şi astfel locul în clasament şi sperând în continuare la o minune pentru locul 3.

Echipele din play-out au stat, acestea urmând să intre în luptă din acest week-end.

Rezultatele din play-off, clasamentele şi programul etapei viitoare: Loco Juniors-Belco Avia 3-5, Blade Team-Tysita 2-4, Gloria 9-BN Galaxy 3-2, Firefighters United-Partizan Monariu 7-1.

Clasament play-off: 1.Firefighters United 79p, 2.Loco Juniors 66p, 3.Blade Team 62p, 4.Gloria 9 58p, 5.BN Galaxy 46p, 6.Tysita 43p, 7.Belco Avia 43p, 8.Partizan Monariu 32p.

Clasament play-out: 1.Vointa Marişelu 37p, 2.Campeador  27p, 3.Tacs 17p, 4.GLS 10p, 5.Bistritzer Boys 7p.

Etapa viitoare 10-13 mai: play-off- Belco Avia-Firefighters United, Tysita-Loco Juniors, BN Galaxy-Blade Team, Partizan Monariu-Gloria 9. Play-out: Campeador-Bistritzer Boys, Tacs-GLS.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 1.074 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *