Sintetic, Liga I: Show total în Real Protaxi-Extratereştrii! Olis îşi „prăjeşte” adversarii, Emi Corporation victorie magică!

A mai trecut încă o etapă în Liga I a Campionatului municipal de minifotbal, runda cu numărul 21 fiind foarte echilibrată, cu multe meciuri pe muchie de cuțit.

Real Protaxi a început excelent meciul cu vicecampionii Extratereştrii şi au pus 2 goluri între ei şi aceştia, dar forcingul din finalul primei reprize a întors spectaculos rezultatul în favoarea trupei lui John Runcan, Ionuț Hlinca şi Sergiu Costin executând perfect două lovituri libere, Tinuț Budăcan îndeplinind o simplă formalitate după o fază excelent lucrată.

Vlăduț Patca a făcut 4-2 imediat după pauză, Extratereştrii părând să se desprindă în câştigători lejeri. Nu a fost însă aşa, Andrei Fodor reducând din diferență şi tot el având şansa egalării în două rânduri. O dată s-a opus bara, când mai era doar un minut de joc şi Extratereştrii termină fericiți acest meci, rămânând în continuare la un punct de lider.

Lider care pare însă de neoprit, Raal mai făcând un meci excelent în compania revelației Muncelului FC: 8 goluri marcate şi nici unil primit. Puf de Păpădie avea avantaj de doar un gol la pauza meciului cu Vikingii. Pronosticul lui Tiron s-a adeverit parțial în a doua repriză, trupa lui Florin Rus mai marcând de trei ori şi securizându-şi victoria şi locul al treilea, după un meci în care Paul Halas şi-a arătat din nou clasa.

Locul al treilea pare un vis pentru Comelf, care a suferit o înfrângere greu de digerat de „Fiu” Cosmin Campian. A fost meciul „bombardierului” Lazăr Boldiş, care a revenit la forma maximă exact când echipa avea mai mare nevoie de el, hattrick-ul acestuia declanşând „fiesta” pentru trupa lui Marian Mureşan.

Rimini au revenit dramatic de la 1-3 cu Leoni SIL, trupa lui Traian Chitul căzând pradă loviturilor de penalitate, două din cele 4 goluri marcate de trupa lui Goia fiind de la 9m. Dacii Liberi nu au avut emoții decât atunci când Stănel Stoica egala la 1 dintr-o lovitură liberă, după o nouă execuție „marcă înregistratā”. In rest, a fost meciul lui „Geangolino” Ciprian Macovei, care cu o dublă şi două pase decisive a punctat ca la baschet.

La retrogradare, lupta se strânge. Olis a reuşit aproape o minune, surclasând Energoplast-ul lui Sergiu Iugan când se aşteptau mai puțin. Trupei lui Tudor Boizeşan i-a intrat totul, Niculai Maxim răzbunând ocaziile de săptămâna trecută şi marcând nu mai puțin de 4 goluri, care mențin în viață sperantele de salvare de la retrogradare pentru Olis. Şi Shadows a luat o gură de oxigen nesperată, după victoria la limită cu Vig Pavaje, dar bucuria nu a fost deplină, Claudiu Zăgrean fiind eliminat când echipa avea mai mare nevoie de el.

Rezultatele etapei cu numărul 21, clasamentul şi programul etapei viitoare: Energoplast-Olis 2-7, Dacii Liberi-Teraplast 5-2, Vig Pavaje-Shadows Arcalia 0-1, Rimini-Leoni SIL 4-3, Emi Corporation-Comelf 4-1, Muncelului FC-Raal 0-8, Real Protaxi-Extratereştrii 3-4, Vikingii-Puf de păpădie 0-4.

Clasament: 1.Raal 61p, 2.Extraterestrii 60p, 3.Puf de Papadie 53p, 4.Real Protaxi 41p, 5.Comelf 39p, 6.Emi Corporation 35p; 7.Dacii Liberi 32p, 8.Rimini 32p, 9.Muncelului FC 31p, 10.Energoplast 29p, 11.Teraplast 22p, 12.Vig Pavaje 18p, 13.Vikingii 13p, 14.Shadows Arcalia 12p, 15.Leoni SIL 12p, 16.Olis 6p.

Etapa viitoare, 24 februarie: ora 13 Puf de Papadie-Muncelului FC, ora 14 Shadows Arcalia-Raal, ora 15 Olis-Emi Corporation, ora 16 Extratereştrii-Vikingii, ora 17 Comelf-Real Protaxi, ora 18 Vig Pavaje-Dacii Liberi, ora 19 Teraplast-Rimini, ora 20 Energoplast-Leoni SIL. Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 2.628 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *