Sintetic, Liga I: Rimini iartă, dar nu uită! Shadows Arcalia sparge ghinionul!

După un meci în tur cu multe răsturnări spectaculoase de scor, etapa a 17 a a Ligii I din Campionatul municipal de minifotbal a adus din nou faţă în faţă Rimini şi Comelf, două dintre echipele bune ale competiţiei.

Echipa lui Goia a condus şi de această dată ostilităţile pe tabelă şi, cu Emanuel Năstase şi Lechinţan Alin luptând împotriva fostei echipe, au arătat că seria de victorii de la finalul turului nu a fost întâmplătoare. Gabriel Runcan şi Călin Hondrari a făcut din nou un meci excelent, Răzvan Ciuculescu a marcat de la mijlocul terenului şi forcing-ul de final al Comelf-ului nu a adus nimic pentru trupa lui Câmpian şi Logigan, care suferă a doua înfrângere consecutivă.

Real Protaxi a profitat de acest lucru şi s-a distanţat de principalele urmăritoare, după o victorie contra celor de la Vig Pavaje. Fără piesele de bază, transferate la alte echipe, „beclenarii” au oferit o replică bună, diferenţa de două goluri fiind onorabilă pentru aceştia, în condiţiile în care nu au avut nici o schimbare. Trupa lui Dumitru Moldovan a forţat exact cât a trebuit, suficient pentru a obţine toate cele trei puncte, „Biff” Răzvan Hazbei, Andrei Fodor sau Akari Shadi marcând „una manita” în meciul de sâmbătă.

Raal a arătat ca o echipă de nota 10 şi a marcat exact de zece ori, dar asta în condiţiile în care Leoni SIL a fost corigentă la toate capitolele. Marius Contofan a reuşit golul zilei de la mare distanţă, iar coechipierii săi Fizeşan, Conon, Blaji, Cucuiet, Chiorean şi Dobrea au întregit o victorie care arată supremaţia trupei lui Mateescu şi Fodor pe sinteticul de la Baza Raoul. Şi Extratereştrii au bifat un succes, dar Dacii Liberi şi-au vândut scump pielea. De la înălţimea lui Burj Khalifa, cea mai înaltă din lume, portarul dacilor Lucian Pop, proaspăt reîntors din Dubai, a exasperat „extratereştrii” cu intervenţiile lui. S-a văzut nevoit însă să se recunoască învins de Sebi Rus de două ori, Adi Nalaţi şi Graziano Coşneac şi revanşa lui Alex Rus, adversar pentru prima oară în faţa fostei lui echipe se amână.

Mihai Avram a fost omul care a făcut de toate pentru echipa lui în meciul cu Vikingii. A jucat excelent în apărare şi, când a urcat în atac a marcat de două ori în victoria celor de la Emi Corporation. Trupa fraţilor Someşan se poate consola doar cu golul de senzaţie reuşit Răzvan Vâjea, dar a fost prea puţin şi echipa lui Marian Mureşan urcă încet spre zona superioară şi speră la mai mult, mai ales că „bombardierul” Lazăr Boldiş s-a reîntors la echipă. Când nucleul „stranierilor” de la Mureş e la teren, Teraplast se poate gândi deja la victorie. A făcut-o şi acum, Mircea Ungur arătând că rămâne unul dintre cei mai valoroşi jucători din Campionatul municipal. Muncelului FC a fost în joc, dar trupa lui Paul Czervenski a luat toate punctele, depărtându-se de zona fierbinte.

Derby-ul suferinţei dintre Shadows Arcalia şi Olis a adus soarele pe uliţa echipei lui Claudiu Zăgrean. După o serie de meciuri fără nici un punct, Shadows Arcalia s-a descătuşat în faţa „lanternei roşii” şi a obţinut o victorie importantă, în meciul de adio a lui Cristian Silvăşan care s-a transferat la Vidmar.

Rezultatele etapei a 17 a, clasamentul şi programul complet al etapei viitoare: Vig Pavaje-Real Protaxi 3-5, Emi Corporation-Vikingii 4-1, Shadows Arcalia-Olis 4-1, Muncelului-Teraplast 2-3, Raal-Leoni SIL 10-1, Comelf-Rimini 2-3, Extratereştrii-Dacii Liberi 4-1, Puf de Păpădie-Energoplast 6-0.

Clasament: 1. Raal 49p, 2. Extratereştrii 48p, 3. Puf de Păpădie 41p, 4. Real Protaxi 37p, 5. Comelf 30p, 6. Emi Corporation 28p, 7. Rimini 28p, 8. Energoplast 26p, 9. Dacii Liberi 25p, 10. Muncelului FC 25p, 11. Teraplast 19p, 12. Vig Pavaje 18p, 13. Vikingii 10p, 14. Shadows Arcalia 9p, 15. Leoni 9p, 16. Olis 3p.

Etapa viitoare, sâmbătă 27 ianuarie: ora 13 Leoni SIL-Shadows Arcalia, ora 14 Vig Pavaje-Comelf, ora 15 Teraplast-Puf de Păpădie, ora 16 Olis-Raal, ora 17 Vikingii-Muncelului FC, ora 18 Dacii Liberi-Real Protaxi, ora 19 Rimini-Emi Corporation, ora 20 Energoplast-Extratereştrii.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 3.765 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *