Sintetic, Liga I: Patru etape decisive! Titlul în suspans, la retrogradare lucrurile par „aranjate”!

Etapa a 26 a din Liga I a Campionatului Municipal de minifotbal nu a adus schimbări în zona de vârf a clasamentului, dar pare a fi rezolvat problema echipei care va merge la barajul pentru rămânerea în prima ligă.

Cu primele două echipe bifând 3 puncte fără să joace, Real Protaxi era obligată să câştige pentru a rămâne la 3 lungimi de Raal şi Extraterştrii. Şi se părea că totul e în grafic pentru echipa lui Dumitru Moldovan şi Lucian Vereş, „taximetriştii” conducând la un moment dat cu 4-1 pe Vikingi. Treziți de pe margine de Marius Someşan, aceştia au revenit în joc pe final, dar au rămas fără nici un punct din acest joc, golurile lui Ştețco, Candale, Fodor şi Alexandru menținând Real Protaxi în lupta pentru titlu.

FC Stone Team a arătat că rămâne una dintre echipele de top ale campionatului, „englezii” tranşând în favoarea lor un meci care se anunța extrem de dificil. Shadows Arcalia nu a avut însă ce face în fața ofensivei continue a celor de la FC Stone Team, Florin Măjeri, Alin Florea şi Ionuț Dumitrean, toți cu câte o dublă ducând tabela la un scor de tenis.

Cu acelaşi scor s-a încheiat şi disputa dintre Telefoane Beclean şi Leoni SIL, dar „beclenarii” sunt departe de obiectivul propus. Pofta de joc a lui Bălătici şi-a pus amprenta asupra jocului, Leoni SIL fiind însă văduvită de prezența unor jucători de bază.

Hills a făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare, trupa lui Mihai Danciu învingând Muncelului FC, o echipă care deja se gândeşte la turneul final al Cupei României de la Piatra Neamț. Dacii Liberi sunt tot mai aproape de barajul de rămânere în prima ligă, după o nouă înfrângere, de data aceasta contra celor de la Emi Corporation. Trupa lui Marian Mureşan confirmă şi în acest sezon şi, cu Hazbei din nou între titulari, nu le-au dat nici o speranță „dacilor”, reuşitele lui Traian Savu şi Mihai Avram ducând pe Emi Corporation pe locul 5.

Rezultatele etapei cu numarul 26, clasamentul şi programul complet al etapei viitoare: Raal-Auto Speed 6-0, Shadows Arcalia-FC Stone Team 0-6, Vikingii-Real Protaxi 3-4, Leoni SIL-Telefoane Beclean 0-6, Rimini-Teraplast 6-0, Extratereştrii-Comelf 6-0, Muncelului FC-Hills 3-4, Emi Corporation-Dacii Liberi 4-1.

Clasament: 1.Extratereştrii 71p, 2.Raal 71p, 3.Real Protaxi 68p, 4.Comelf 50p, 5.Emi Corporation 50p, 6.Rimini 49p, 7.FC Stone Team 49p, 8. Telefoane Beclean 39p, 9.Muncelului FC 31p, 10.Leoni SIL 29p, 11.Vikingii 25p, 12.Hills 25p, 13.Shadows Arcalia 24p, 14.Dacii Liberi 18p, 15.Teraplast 6p, 16.Auto Speed 0p.

Etapa viitoare, 11 mai : ora 14 Hills-Leoni SIL, ora 16 FC Stone Team-Dacii Liberi, ora 17 Shadows Arcalia-Rimini, ora 18 Comelf-Emi Corporation, ora 19 Telefoane Beclean-Extratereştrii, ora 20 Vikingii-Raal. Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 689 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *