Sintetic, Liga I: Un trio formidabil ”“ Raal, Extratereștrii, Comelf! Campionii, scorul etapei!

O etapă la fel de interesantă ca și primele două s-a disputat în acest week-end la Baza Raoul, cu multe meciuri echilibrate.

Shadows Arcalia și Leoni SIL au deschis balul, într-un joc în care trupa lui Claudiu Zăgrean pornea ușor favorită. Traian Chitul și-a mobilizat însă mai bine coechipierii și Leoni SIL a bifat prima victorie în acest sezon, Alin Monorean fiind din nou un atacant care a știut să speculeze spațiile libere din apărarea celor de la Shadows Arcalia.

Comelf a arătat că acest sezon este unul perfect pentru Cosmin Câmpian și Cosmin Logigan și au trecut un test dificil, adversarii de la Vig Pavaje fiind o echipă redutabilă. Darius Bîrlean și Emanuel Năstase au avut o poftă mare de joc și Comelful rămâne cu punctaj maxim și după etapa a treia.

Extratereștrii au întâlnit Energoplast în derby-ul etapei, meci care anul trecut a stat sub semnul echilibrului. Jocul a început practic de la 0-2, Sebi Rus marcând rapid și ducându-i pe vicecampioni în avantaj. Fără Cătălin Bucur și Florin Măjer, trupa lui Sergiu Iugan a încercat să echilibreze balanța, dar nu au reușit decât să reducă din proprțile scorului.

Abiel Deac și Sergiu Costin au marcat și ei, golul  marcat de Paul Șomodean consfințind rezultatul final, victoria Extratereștrilor venind firesc, mai ales că Energoplast a jucat și în inferioritate, după eliminarea lui Ganea. Mașina de pase a Raal-ului a funcționat perfect și, deși la pauză aveau avantaj de doar două goluri, au „ars uleiul” celor de la Olis, echipă ce pare să nu-și mai revină.

Tot în pasă proastă sunt și campionii ediției trecute a Ligii a II a, Dacii Liberi mai bifând o înfrângere. Real Protaxi a fost egala lor doar până la pauză, golul lui Ștefănuț dând speranțe lui Soțan și Popovici că echipa lor poate obține mai mult. „Toto” Marius Tot a marcat imediat după pauză și de aici totul s-a prăbușit pentru Daci, care au încasat gol după gol și nu au mai reușit nimic, excepția Cornel Pop fiind prea puțin pentru un rezultat pozitiv.

Muncelului FC n-a făcut nici un pas greșit nici în această etapă, fiind din nou „nașii” Vikingilor. Bogdan Bălan a turnat „Plumb” în picioarele adversarilor conducându-și perfect apărarea, în timp ce „ Malu” Marian Bedecean  a spart ghinionul și a redevenit acel marcator de temut

Puf de Păpădie joacă excelent în acest început de sezon, Florin Rus alcătuind o echipă care poate bate pe oricine. În această rundă a fost rândul Teraplastului, trupa lui Paul Czervenski scăpând doar cu șase goluri primite, scorul putând fi mult mai mare dacă „păpădiile” nu se jucau cu ocaziile.

Sâmbătă a fost rândul lui Goia să zâmbească, după ce Rimini, o echipă extrem de ambițioasă, a întors spectaculos rezultatul meciului cu Emi Corporation. Echipa lui Marian Mureșan a avut 1-0 pe tabelă, dar Rimini, cu experiența de săptămâna trecută când au pierdut dramatic, au știut să valorifice finalul de meci, marcând golul victoriei cu 2 minute înainte de final prin Alex Lăcătuș.

Rezultatele etapei a treia, clasamentul și programul complet al etapei viitoare: Shadows Arcalia-Leoni SIL 1-4, Comelf-Vig Pavaje 3-1, Puf de Păpădie-Teraplast 6-0, Raal-Olis 10-0, Muncelului FC-Vikingii 5-2, Real Protaxi-Dacii Liberi 6-2, Emi Corporation-Rimini 1-2, Extratereștrii-Energoplast 5-2.

Clasament: 1. Raal 9p, 2. Extratereștrii 9p, 3. Comelf 9p, 4. Muncelului 7p, 5. Puf de Păpădie 7p, 6. Real Protaxi 6p, 7. Energoplast 4p, 8. Teraplast 4p, 9. Shadows Arcalia 3p, 10. Emi Corporation 3p, 11. Rimini 3p, 12. Vig Pavaje 3p, 13. Leoni SIL 3p, 14. Vikingii 0p, 15. Dacii Liberi 0p, 16. Olis 0p.

Etapa viitoare, sâmbătă 30 septembrie: ora 13 Rimini-Muncelului, ora 14 Leoni SIL-Emi Corporation, ora 15 Vig Pavaje-Teraplast, ora 16 Vikingii-Comelf, ora 17 Olis-Extratereștrii, ora 18 Shadows Arcalia-Real Protaxi, ora 19 Dacii Liberi-Puf de Păpădie, ora 20 Energoplast-Raal.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook!

 | 781 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *