Sintetic, Liga I: Teraplast, pas mare spre salvarea de la retrogradare! Extratereștrii, fără milă cu Emi Corporation

Etapa cu numărul 22 a debutat cu o mare surpriză, Vikingii fraților Someșan învingând Energoplastul, aflat în luptă pentru locul 3. Cu o bancă subțire, dar cu o ambiție care a compensat diferența de valoare, Vikingii au reușit o victorie mare, Nicu Pop marcând din nou pentru echipa lui cu un șut de senzație. Comelf a mai făcut un pas spre primele poziții din clasament, trupa lui „Fiu” Cosmin Câmpian trecând destul de greu de Leoni, cu un gol marcat târziu de Paul Ureche după o acțiune personală.

Derby-ul dintre Extratereștrii și Emi Corporation a fost doar pe hârtie, John Runcan ducându-și echipa spre o victorie categorică, într-un meci în care a debutat pentru noua sa echipă Ionel Grațiano Coșneac, întors din nou în fotbalul „mare”.

Trupa lui Marian Mureșan a avut doar două bare, prea puțin pentru o echipă ce se bate pentru podium, dar a fost un meci în care Lazăr Boldiș nu a jucat decât o repriză, atacantul acuzând dureri. Raal și-a făcut norma de goluri, iar Rimini arată bine din nou, Goia readucând plăcerea de a juca. „Rooney” Alex Rebrișorean a marcat de 4 ori la revenirea de la Puf și Goia poate zâmbi din nou.

Etapa s-a închis cu derby-ul pentru evitarea retrogradării, într-un meci de 6 puncte. Muncelului le-a luat fața celor de la Friends Melarox, profitând de câteva erori din apărarea trupei lui Liviu Pop și Dan Atănăsoaie. Frații Târgoveț au jucat din nou împreună dar nu au reușit mare lucru, șuturile „englezului Buba” trecând pe lângă țintă.Paul Czervenski a fost mai inspirat și echipa lui a reușit o victorie mare, care pune o distanță care poate fi decisivă față de Blanco.

Răzvan Ani a fost omul decisiv pentru Teraplast, într-un meci în care și Ionuț Ienciu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, după o piruetă demnă de emisiunea „ Uite cine dansează”.

Rezultatele etapei cu numărul 22, clasamentul și programul complet al etapei viitoare: Comelf-Leoni 5-3, Vikingii-Energoplast 4-2, AMG Romania-Rimini 4-6, Raal-Blacho Farel 9-3, Muncelului-Friends Melarox 6-3, Emi Corporation-Extratereștrii 0-6, Teraplast-Blanco 3-1.

Clasament: 1.Raal 56p, 2. Extratereștrii 56p, 3. Emi Corporation 42p, 4. Energoplast 39p, 5. Rimini 32p, 6. Comelf 32p, 7. Blacho Farel 32p, 8. AMG Romania I 30p, 9. Friends Melarox 28p, 10. Shadows Arcalia 25p, 11. Vikingii 19p, 12. Muncelului 19p, 13. Leoni 16p, 14. Teraplast 13p, 15. Blanco 10p, 16. River Plate 0p.

Etapa viitoare, sâmbătă 1 aprilie: AMG Romania-Friends Melarox, Raal-Emi Corporation, Extratereștrii-Vikingii, Leoni-Shadows Arcalia, Rimini-Blanco, Muncelului-Blacho Farel, Comelf-Energoplast.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 718 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *