Sintetic, Liga I: Extratereștrii trec cu bine peste derby! Teraplast produce surpriza etapei

Capul de afiș al primei etape a returului Ligii I a fost fără îndoială meciul dintre Extratereștrii lui John Runcan, lideri autoritari în clasament, și Energoplast-ul lui Sergiu Iugan, una dintre revelațiile acestui sezon. Meciul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și a oferit de toate, cele 7 goluri înscrise fiind care mai de care mai spectaculoase.

Experiența și-a spus încă o dată cuvântul, Extratereștrii conducând în permanență pe tabelă și reușind să înscrie golul victoriei când mai erau mai puțin de două minute. Energoplast rămâne cu satisfacția unei replici excelente și cu un mare câștig în teren, Cătălin Bucur evoluând pentru prima oară în echipa lui Sergiu Iugan.

Emi Corporation urcă spectaculos pe podium, după victoria din meciul cu Comelf, dublele lui Cosmin Jderiu și Lazăr Boldiș fiind decisive în stabilirea învingătoarei, într-un meci în care Paul Ureche de la Comelf a lovit barele din orice poziție.Raal nu a avut emoții cu Muncelului, în timp ce AMG Romania I a trecut de Shadows Arcalia după un meci extrem de echilibrat. Teraplast, cu noua achiziție Solomon Haliță excelent pe toată durata partidei, a câștigat al doilea meci din acest sezon, reușind un meci aproape perfect. La fel de perfectă a fost și revenirea celor de la Friends Melarox după un 0-3 la pauză cu Leoni. Nicu Cazac a dat însă semnalul revenirii și trupa lui Liviu Pop are un început de an perfect, după ce etapa trecută Friends Melarox a adus prima înfrângere și pentru Raal. Blacho Farel încep și ei bine returul, cu Tudor Boizeșan în poartă și trec de Blanco, echipă ce pare să nu-și mai revină.

Rezultatele etapei a 16 a și clasamentul: Vikingii-Teraplast 0-2, Emi Corporation-Comelf 4-2, Raal-Muncelului 6-1, Leoni-Friends Melarox 3-4, Extratereștrii-Energoplast 4-3, Shadows Arcalia-AMG Romania I 2-3, Blanco-Blacho Farel 1-3.

Clasament: 1. Extratereștrii 43p, 2. Raal 38p, 3. Emi Corporation 30p, 4. Energoplast 29p, 5. Rimini 28p, 6. AMG Romania I 26p, 7. Blacho Farel 25p, 8. Friends Melarox 22p, 9. Comelf 19p, 10. Vikingii 16p, 11. Shadows Arcalia 15p, 12. Muncelului 13p, 13. Leoni 9p, 14. Teraplast 8p, 15. Blanco 4p, 16. River Plate 0p.

 | 751 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *