Sintetic, Liga I: Etapa Raal-ului! Leoni opreste pe Energoplast

Începută miercuri cu surpriza uriașă reușită de Comelf, cea de-a 19 a etapă a Ligii I a din Campionatul municipal de minifotbal a fost favorabilă echipei lui Mateescu, Raal revenind în lupta pentru titlu și scăpând deocamdată de Energoplast, principala urmăritoare. AMG Romania I a fost prea mică pentru Conon&Compania, scorul de tenis cu care s-a încheiat partida spunând totul despre diferența de valoare dintre cele două echipe.Cătălin Blaji și „Dănu” Iușan au marcat din nou pentru vicecampioni și Raal arată că e pregătită pentru titlu.

Energoplast a ratat șansa de a rămâne în plasa primelor două locuri, asta după ce Leoni a oferit din nou o replică excelentă. Echipa lui Traian Chitul putea obține toate cele trei puncte, dar ultimul gol marcat nu a fost validat, arbitrul considerând că a fost înscris după expirarea timpului regulamentar. Emi Corporation a oferit din nou un fotbal total, într-un meci care l-a scos din nou la rampă pe Lazăr Boldiș, autor al unei duble, după o evoluție excelentă. „Minu” Cosmin Jderiu a marcat de ziua lui de naștere și trupa lui Marian Mureșan mai bifează o victorie importantă, Rimini rămânând doar cu regretul celor 4 bare, Aurelian Gocan și Cătălin Moloca fiind ghinioniștii la finalizare.

Shadows Arcalia a reușit scorul etapei, arătând că pot oricând bate pe oricine, echipa lui Claudiu Zăgrean jucând din ce în ce mai bine. Teraplast suferă din greu, mai ales că Blanco a reușit cea de-a doua victorie din campionat, Muncelului rămânând fără puncte în retur. Nici Vikingii nu stau mai bine, trupa fraților Someșan pierzând și în această etapă. „Vecchia guardia” de la Blacho Farel s-a întors și rezultatele se văd. Aurelian Someșan și Claudiu Grigoraș au dat încredere apărării, Andrei Meșter a ajutat la mijloc, iar Raul Lupușor și Laurențiu Å¢îra sunt deja certitudini pentru echipa lui Tudor  Boizeșan .

Rezultatele etapei cu numărul 19, clasamentul și programul etapei viitoare: Comelf-Extratereștrii 4-4, Shadows Arcalia-Teraplast 9-2, AS Blacho Farel-Vikingii 4-2, Energoplast-Leoni 4-4, Rimini-Emi Corporation 0-3, Muncelului-Blanco 2-5, Raal-AMG Romania I 6-0.

Clasament: 1. Extratereștrii 50p, 2. Raal 47p, 3. Energoplast 39p, 4. Emi Corporation 36p, 5. AS Blacho Farel 31p, 6. AMG Romania I 29p, 7. Rimini 28p, 8. Friends Melarox 25p, 9. Shadows Arcalia 24p, 10. Comelf 23p, 11. Vikingii 16p, 12. Leoni 13p, 13. Muncelului 13p, 14. Teraplast 8p, 15. Blanco 7p, 16. River Plate 0p.

Etapa viitoare, 18 februarie: Rimini-Teraplast, AS Blacho Farel-Shadows Arcalia, Blanco-Comelf, AMG Romania I-Emi Corporation, Extratereștrii-Friends Melarox, Leoni-Muncelului, Vikingii-Raal.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul, de lângă Kaufland.

 | 619 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *