Sintetic, Liga I: Cursa infernală! Două echipe pentru titlu, 4 pentru ultimul loc la Cluj!

Decizia Federatiei Romane de minifotbal de a mai acorda inca un loc judetului nostru pentru Turneul final al Cupei Romaniei de la Cluj face ca finalul Campionatului Municipal de minifotbal sa fie incins. Daca pentru primul loc duelul Raal-Extraterestrii tine cu sufletul la gura sustinatorii celor doua echipe, Comelf, Rimini, Blacho Farel si AMG Romania I arunca tot ce au mai bun in aceste ultime etape pentru a prinde un loc pe tabloul Cupei.

Raal a trecut cu bine peste aceasta etapa si a castigat mai lejer decat o arata scorul derby-ul cu Emi Corporation. Trupa lui Mateescu si Fodor a marcat de 5 ori, intr-un meci in care echipa lui Marian Muresan nu s-a putut baza pe mai multi titulari.

Nici Extraterestrii nu au avut probleme cu Vikingii, aproape toti jucatorii lui Jon Runcan marcand, trupa fratilor Somesan dand o replica buna doar pana la pauza. Comelf a revenit de la 0-1 si a castigat cu Energoplast, Alin Musina marcand cu o executie de exceptie in meciul care a insemnat si debutul lui Darius Birlean la noua sa echipa.

Rimini arata semne clare de revenire si surclaseaza pe Blanco, ramanand astfel in lupta pentru locul 5. Lupta la care nu renunta nici AMG Romania I, „beclenarii” castigand dupa o buna bucata de vreme cu Friends Melarox. Halas a marcat de 5 ori si i-a luat fata lui Sergiu Mandrean, aflat la ultimul meci pentru trupa lui Liviu Pop, care cu cele 4 goluri nu a reusit sa-si ajute echipa sa obtina mai mult.

Blacho Farel a profitat de neprezentarea celor de la Muncelului si au punctat si la golaveraj, echipele de pe locurile 4-8 fiind despartite dupa aceasta etapa de doar 6 puncte. Si Shadows Arcalia au beneficiat de avantajul omului in plus si au trecut de un Leoni care e mai mult cu gandul la Cluj.

Reuzultatele etapei cu numarul 23 si clasamentul: Muncelului-Blacho Farel 0-6, Raal-Emi Corporation 5-2, Extraterestrii-Vikingii 7-1, AMG Romania I-Friends Melarox 7-5, Rimini-Blanco 5-0, Comelf-Energoplast 2-1, Leoni-Shadows Arcalia 2-6.

Clasament: 1. Raal 59p, 2. Extraterestrii 59p, 3. Emi Corporation 42p, 4. Energoplast 39p, 5. Rimini 35p, 6. As Blacho Farel 35p, 7. Comelf 35p, 8. AMG Romania I 33p, 9. Friends Melarox 28p, 10. Shadows Arcalia 28p, 11. Vikingii 19p, 12. Muncelului 19p, 13. Leoni 16p, 14. Teraplast 13p, 15. Blanco 10p, 16. River Plate 0p.

 | 524 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *