Sintetic, Liga I: Comelf continuă seria bună! Lazăr Boldiș, de neoprit!

Extratereștrii și Rimini au mai pus de un meci spectaculos, în avanpremiera etapei cu numărul 17 din Liga I a Campionatului Municipal de minifotbal. Trupa lui Goia a opus o rezistență dârză liderului, conducând cu 2-1 când mai erau doar 6 minute din timpul de joc. Presiunea din final exercitată de campionii en-titre și-a spus și de această dată cuvântul, „tăvălugul” extratereștrilor aducând 2 goluri și încă trei puncte importante pentru Runcan&Compania.

Raal și Energoplast au obținut victorii lejere cu Teraplast și Blanco, prezența lui Ionuț Ienciu neajutând echipa lui Paul Czervenski decât la marcarea unui gol de onoare. Muncelului aveau avantaj pe tabelă după 20 de minute cu Emi Corporation, dar a sosit la teren „bombardierul” Lazăr Boldiș. A intrat, a marcat de 3 ori și echipa lui Marian Mureșan începe să spere cu șanse reale la podium. Comelf a trecut și de Vikingi, Marius Pop marcând la meciul de debut pentru 1-0. Emanuel Năstase, alt nou venit, a adus liniștea pe tabelă și „ Fiu” Cosmin Câmpian își face deja calcule pentru zona superioară a clasamentului. AMG România rămân și ei în plutonul fruntaș, după o nouă victorie la limită cu Leoni. Shadows Arcalia a ucis speranțele celor de la Friends Melarox, câștigând meritat și arătând că pot bate pe oricine.

Rezultatele etapei a 17 a și clasamentul:

Extratereștrii-Rimini 3-2

Energoplast-Blanco 12-3

Comelf-Vikingii 2-0

Emi Corporation-Muncelului 5-1

Friends Melarox-Shadows Arcalia 1-2

Raal-Teraplast 4-1

AMG Romania I-Leoni 3-2.

Clasament: 1. Extratereștrii 46p, 2. Raal 41p, 3. Energoplast 35p, 4. Emi Corporation 33p, 5. AMG Romania I 29p, 6. Rimini 28p, 7. Blacho Farel 25p, 8. Friends Melarox 22p, 9. Comelf  22p, 10. Shadows Arcalia 18p, 11. Vikingii 16p, 12. Muncelului 12p, 13. Leoni 9p, 14. Teraplast 8p, 15. Blanco 4p, 16. River Plate 0p.

 | 742 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *