Sintetic, Liga a doua: FC Stone Team „sparge” podiumul! Egal dramatic între Prodima şi Escavaly Trans!

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri ale Campionatului municipal de minifotbal s-a produs în ultima etapă a turului Ligii a II a, etapă care a însemnat şi desprinderea liderului Auto Speed de principalele urmăritoare.

FC Stone Team a încheiat triumfal acest tur, după ce în primele cinci etape se afla pe ultima poziţie. Echipa lui Nicu Nedelea, autor a două goluri în disputa cu Sprunedici Warriors, a reuşit aproape o minune, terminând pe podium, pe un loc care deocamdată îi asigură participarea la barajul pentru prima Ligă. Cu Răzvan Toma de pe bancă în centrul apărării, FC Stone Team a făcut scor de tenis şi returul se anunţă şi mai intens pentru aceştia, mai ales că se vehiculează  transferuri tari.

Auto Speed a trăit periculos cu Old Boys, deşi s-au aflat tot timpul la conducerea ostilităţilor de pe teren. Cu Vărărean şi Ţigorean cu poftă mare de gol, trupa lui Viorel Pop a marcat de 12ori, dar a terminat jocul cu multe goluri primite de la trupa lui Radu Crăciun, asta şi datorită poftei de joc arătate de noua achiziţie „Buba” Răzvan Târgoveţ, care le-a predat o lecţie deschisă adversarilor despre biomecanica lovirii mingii. Hills au mai comis-o o dată, exact când aveau mai mare nevoie de victorie. Echipa lui Mihai Danciu s-a văzut nevoită să se recunoască învinsă de un Hobbits rănit în orgoliu, dar care a fost condus excelent de Paul Zaig din teren şi de Daniel Horoba, accidentat, de pe margine.

Prodima şi Escavaly Trans au oferit un spectacol total, încheiat în cele din urmă cu o remiză. Trupa lui „Lufă” Lucian Trif a avut avantaj de două goluri, „fiul risipitor” Slăvoacă revenind cu gol la echipă. Nu a fost însă destul, Andrei Bolbos conducându-şi coechipierii spre o revenire dramatică. S-a terminat 4-4 ca la teatru, dar Escavaly Trans se poate declara nemulţumită, mai ales că pe final şi-au dominat autoritar adversarii şi au mai ratat două situaţii clare de gol. Shadows Arcalia II termină şi ei în forţă, după o victorie categorică contra celor de la Netvolt, într-un meci în care toate golurile echipei au fost înscrise de acelaşi jucător, Daniel Pop fiind în formă maximă de când a revenit pe sintetic.

Atlantis Tour s-a bazat din nou pe Teodor Aluaş, atacantul acestora marcând de două ori în victoria obţinută în faţa celor de la AMG Romania, în timp ce Pink Boys G a obţinut un egal cât o victorie cu Avramii, golul lui Darius Bindea venind cu câteva secunde înainte de fluierul de final. Leoni BMW le-a spulberat orice şansă celor de la La Squadra, trupa lui Cheţan terminând cu bine un tur în care a alternat evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşite, iar AD United încheie cu o victorie turul, o victorie care o scapă deocamdată de poziţiile retrogradării.

Rezultatele ultimei etape a turului şi clasamentul: Pink Boys G-Avramii 2-2, Sprunedici Warriors-FC Stone Team 1-6, Netvolt-Shadows Arcalia II 0-4, Prodima-Escavaly Trans 4-4, Atlantis Tour-AMG Romania 4-2, Hobbits-Hills 3-2, Old Boys-Auto Speed 6-12, La Squadra-Leoni BMW 5-9, Imperialii-AD United 2-4.

Clasament: 1. Auto Speed 42p, 2. Prodima 37p, 3. FC Stone Team 35p, 4. Hills 33p, 5. Escavaly Trans 33p, 6. Hobbits 31p, 7. Atlantis Tour 31p, 8. Shadows Arcalia II 29p, 9. Old Boys 23p, 10. Pink Boys G 22p, 11. Avramii 21p, 12. Netvolt 20p, 13. Leoni BMW 19p, 14. La Squadra 16p, 15. AD United 16p, 16. AMG Romania 14p, 17. Sprunedici Warriors 13p, 18. Imperialii 5p.

Liga a II a se va relua în data de 14 ianuarie, o dată cu meciurile etapei a 18 a, toate desfăşurate pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 2.804 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *