Sintetic, Liga a doua: Piedică la vârf! Atlantis Tour, cursă spre primele locuri

Trei din primele patru echipe s-au împiedicat în etapa a 12 a a Ligii a II a din Campionatul municipal de minifotbal, permiţând urmăritoarelor să se apropie, lupta pentru promovare devenind din ce în ce mai interesantă.

Prodima a avut meci greu cu Old Boys şi a terminat doar la egalitate, dar putea fi şi mai rău dacă Marius Gotea nu irosea o ocazie mare pe final pentru trupa lui Radu Crăciun. Echipa lui „Lufă” Lucian Trif l-a pierdut şi pe Slăvoacă, eliminat după 2 galbene, dar Prodima rămâne singura echipă cu cifra 0 în dreptul înfrângerilor.

Auto Speed nu a putut profita de pasul greşit al liderului şi a pierdut surprinzător cu Hobbits. A fost un meci cu răsturnări de scor, tranşat în cele din urmă de echipa lui Paul Zaig, care cu această victorie rămâne pe podium, cu şanse reale de promovare. Podium de care se îndepărtează Hills, egalată de La Squadra cu 46 de secunde înainte de fluierul de final. Virgil Felner a fost responsabil cu golurile pentru trupa lui Emiliano Silvestri, în timp ce de partea cealaltă remarcatul a fost din nou Marius Vlas, cu un nou gol şi un asist perfect pentru Adrian Ţerea.

Escavaly Trans a reuşit scorul etapei, AMG Romania fiind o umbră palidă a echipei care sezonul trecut producea surprize, în timp ce FC Stone Team leagă încă o victorie, după un succes fără istoric cu AD United. „Tineretul” celor de la Shadows Arcalia II e şi el pe val, după ce au mai bifat un meci bun, Imperialii lui Vasile Pinticari reuşind totuşi să ofere o replică pe măsură. A fost a patra victorie consecutivă pentru Shadows, victorie ce îi aşează pe un liniştitor loc 10.

Sprunedici Warriors îi urmează atât în clasament cât şi ca rezultate, Liviu Căbuz conducându-şi echipa în a două victorie consecutivă. Călin Sonea a deschis scorul, „Piticu” Paul Moruţan a marcat şi el, dar reuşitele meciului le-au avut Neamţu Tiberiu, cu o bară-gol din întoarcere, şi „Telente” Ovidiu Buzan, care a pus „dosul” la o centrare de pe dreapta, deviind fericit mingea în poartă.

Pink Boys G joacă tot mai bine de la meci la meci, Dan Gogu trăgându-şi o echipă super ofensivă. Darius Bindea şi Cristi Coste se înţeleg de minune în atac, în vreme ce apărarea s-a întărit cu Zăgrean, buturile fiind apărate cu siguranţă de Daniel Boari. Ovidiu Bobu a fost „back in bussines” cu un gol după multă vreme marcat pentru echipa lui şi Atlantis Tour e în plutonul fruntaş. „Cucky” Radu Dragotă a fost magistral şi a avut în Aluaş Teodor un adevărat goleador, hattrick după câteva etape în care i-a lipsit inspiraţia.

Rezultatele etapei cu numărul 12, clasamentul şi programul etapei viitoare: Auto Speed-Hobbits 2-3, FC Stone Team-AD United 4-0, Leoni BMW-Sprunedici Warriors 3-5, Netvolt-Pink Boys G 2-5, Old Boys-Prodima 3-3, La Squadra-Hills 3-3, Shadows Arcalia-Imperialii 2-1, Avramii-Atlantis Tour 3-8, Escavaly Trans-AMG Romania 8-0.

Clasament: 1. Prodima 32p, 2. Auto Speed 27p, 3. Hobbits 27p, 4. Hills 24p, 5. Escavaly Trans 22p, 6. Atlantis Tour 21p, 7. FC Stone Team 20p, 8. Pink Boys G 18p, 9. Old Boys 17p, 10. Shadows Arcalia II 16p, 11. Netvolt 16p, 12. Sprunedici Warriors 13p, 13. La Squadra 13p, 14. Leoni BMW 12p, 15. AMG Romania 11p, 16. Avramii 10p, 17. AD United 7p, 18. Imperialii 5p.

Etapa viitoare, 19 noiembrie: AD United-Hills, AMG Romania-FC Stone Team, Atlantis Tour-Escavaly Trans, Hobbits-Shadows Arcalia II, Imperialii-Avramii, Netvolt-La Squadra, Pink Boys G-Old Boys, Prodima-Leoni BMW, Sprunedici Warriors-Auto Speed.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 823 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *