Sintetic, Liga a doua: Luptă strânsă pentru Liga I! Vidmar, tot mai aproape de titlu

O nouă etapă, după două săptămâni de pauză în Liga a II a din Campionatul municipal de minifotbal a confirmat forma excelentă a celor de la Vidmar, dar a ascuțit lupta pentru cea de a treia poziție, care duce la barajul pentru prima Ligă.

Trupa lui Cristi Silvăşan a făcut scor cu Real Protaxi II, intr-unul ce trebuia să fie derby al etapei. A fost insă doar un galop de sănătate pentru „mânjii” de la Vidmar, marcând din toate pozițiile. În celălalt derby al etapei, Viticola Dumitra a trecut la limită de ACS Inter Bistrița, distrugând astfel aproape orice şansă la promovare pentru trupa lui Gabriel Griga.

Mario Automobile a strâns din dinți după înfrângerea surprinzătoare cu Uriu şi a reuşit să îşi mențină locul pe podium, după o victorie concludentă contra celor de la Pink Boys G.

Din urmă vin tare Avramii, trupa lui Chindea apropiindu-se la doar un singur punct de locul 3. A fost un sec 3-0 pentru aceştia în disputa cu La Squadra, dar Lechințan nu a avut decât puține soluții pentru a alinia o echipă competitivă. D&D Garage e pe doi, după o victorie lejeră contra celor de la AMG România. Autogenial Viişoara a câştigat derby-ul din partea inferioară a clasamentului cu Sprunedici Warriors, cele 8 goluri arătând că meciul a fost unul spectaculos.

Tot opt reuşite au fost şi în meciul dintre Victoria Uriu şi GMI Construct, două echipe lipsite de griji, şi lui Bolbos sau Barta le pare rău că echipa lor nu a arătat aşa bine chiar de la începutul campionatului.

Rezultatele etapei cu numarul 28, clasamentul şi programul etapei viitoare: Juniors Galaxy-AD United 0-6, Avramii-La Squadra 3-0, Viticola Dumitra-La Squadra 2-1, Autogenial Viişoara-Sprunedici Warriors 5-3, Victoria Uriu-GMI Construct 6-2, Mario Automobile-Pink Boys G 6-3, Vidmar-Real Protaxi II 8-0, Hobbits-Atlantis Tour 0-6, D&D Garage-AMG Romania 7-3.

Clasament: 1.Vidmar 76p, 2.D&D Garage 69p, 3.Mario Automobile 61p, 4.Avramii 59p, 5.Real Protaxi II 52p, 6.ACS Inter Bistrita 51p, 7.Viticola Dumitra 51p, 8.Atlantis Tour 50p, 9.Pink Boys G 40p, 10.GMI Construct 38p, 11.Hobbits 36p, 12.Victoria Uriu 36p, 13.La Squadra 32p, 14.Sprunedici Warriors 30p, 15.Autogenial Viişoara 28p, 16.AD United 17p, 17.AMG Romania 10p, 18.Juniors Galaxy 0p.

Etapa viitoare, duminica 12 mai: Real Protaxi II-Autogenial Viişoara, Atlantis Tour-D&D Garage, Sprunedici Warriors-Hobbits, AD United-Mario Automobile, Pink Boys G-Victoria Uriu, La Squadra-Vidmar, GMI Construct-Viticola Dumitra, ACS Inter Bistrita-Avramii.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 1.478 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *