Sintetic, Liga I: EMI Corporation, aproape de surpriză! Vikingii rămân cu maxim de puncte! Sâmbătă, marele derby!

S-a mai scurs o etapă, cea de a treia a Ligii întâi din Campionatul municipal de minifotbal şi doar trei echipe au acumulat punctaj maxim.

Vidmar continuă seria excelentă, trupa lui Doru şi Cristi Silvăşan mai trecând de o echipă de tradiție, Dacii Liberi fiind în continuare în căutarea primului punct. Când ai în față cel mai în formă jucător al ligii, Cosmin Lucachi, şi când „puştii” de la Vidmar aleargă pe tot terenul, e greu să le stai în cale, golul lui Stănel Stoica mai salvând din imaginea „dacilor” lui Soţan.

FC Stone Team a învins, dar n-a convins, Avramii având câteva situații clare de gol ratate cu seninătate. Adrian Hontilă continuă evoluțiile apreciate, Țipău marchează goluri spectaculoase şi „englezii” rămân cu punctaj maxim.

Tot cu maxim de puncte sunt şi Vikingii, trupa fraților Someşan întâlnind într-un meci dificil pe FC Nosen, echipa lui Mihai Danciu venind cu orgoliul rănit după două înfrângeri în primele două etape. A ieşit un meci de uzură, tranşat în cele din urmă de Vikingi, golurile din final marcate de Târgoveț făcând diferența.

Cei de la Emi Corporation şi-au dat viața pe teren cu Extratereştrii şi au fost pe punctul de a aduce prima înfrângere pentru trupa lui John Runcan. Lazăr Boldiş a deschis scorul pentru echipa lui Marian Mureşan, dar Tinuț Budăcan a intrat bine în joc şi a restabilit egalitatea cu un şut de la distanță care l-a surprins pe bravul portar Rauş. „Lufă” Lucian Trif putea face 2-1, dar a executat slab un 9m, iar finalul a fost al celor de la Emi Corporation. Boldiş putea închide meciul, dar Trif şi-a spălat păcatele şi a apărat un 9 m, dar ocazia meciului a venit cu 15 secunde înainte de final, când Ionuț Serețean a ratat cu toată poarta goală în față.

Raal a arătat de ce a câştigat campionatul sezonul trecut şi a câştigat meritat derby-ul cu Juventus Comelf. Doru Conon cu o dublă şi Ghiță Negrea au făcut scorul primei reprize şi ecuația învingătoarei se cunoştea încă de la pauză. „Piți” Dobra a reaprins speranțele Comelfului, dar a venit execuția de generic a lui Cătălin Bucur care a închis tabela, trupa lui Mateescu arătând că rămâne una dintre pretendentele la titlu şi în acest sezon.

Telefoane Beclean şi-a revenit, venirea lui Halas din nou la echipă fiind de bun augur. Două goluri reuşite de acesta şi golul lui Vărărean au adus trei puncte importante pentru „beclenari”, play-off-ul fiind încă la îndemână.

Şi Rimini sunt acolo, asta după un meci în care au fost conduşi în permanență pe tabelă. Leoni SIL au avut în Simionca jucătorul meciului, dar hattrick-ul acestuia nu a fost suficient, trupa lui Goia marcând pe final un gol cât trei puncte.

Tot 3 puncte trecute şi în contul „taximetriştilor”, Ştețco, Shadi sau Florin Alexandru făcând uitat eşecul din etapa trecută al celor de la Real Protaxi.

Rezultatele etapei cu numărul 3, clasamentul şi programul etapei viitoare: Muncelului FC-Real Protaxi 1-5, Avramii-FC Stone Team 1-3, Leoni SIL-Rimini 3-4, Raal-Juventus Comelf 4-1, Emi Corporation-Extratereştrii 1-1, Dacii Liberi-Vidmar 1-5, Telefoane Beclean-Shadows Arcalia 3-1, FC Nosen-Vikingii 2-4.

Clasament: 1.Vidmar 9p, 2.FC Stone Team 9p, 3.Vikingii 9p, 4.Emi Corporation 7p, 5.Rimini 6p, 6.Real Protaxi 6p, 7.Raal 6p, 8.Extratereştrii 5p, 9.Juventus Comelf 4p, 10.Telefoane Beclean 3p, 11.Shadows Arcalia 3p, 12.Avramii 1p, 13.Leoni SIL 0p, 14.Muncelului FC, 15.Dacii Liberi 0p, 16.FC Nosen 0p.

Etapa viitoare, sâmbătă 5 octombrie ora 13 Juventus Comelf-Shadows Arcalia, ora 14 Vikingii-Muncelului FC, ora 15 Vidmar-Leoni SIL, ora 16 Rimini-Dacii Liberi, ora 17 FC Stone Team-Telefoane Beclean, ora 18 FC Nosen-Avramii, ora 19 Real Protaxi-Emi Corporation, ora 20 Extratereştrii-Raal.

Toate jocurile se dispută pe baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 2.261 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *