Sintetic, Liga I: Comelf, boare peste „puful păpădiilor”! Raal şi Extratereştrii rămân în luptă pentru titlu

Ecourile Cupei României Immowelt nu s-au stins încă şi Liga I a Campionatului municipal de minifotbal s-a reluat cu etapa a 23 a, etapă care a lămurit în mare parte cele două echipe care merg la turneul regional, dar şi echipa care va retrograda direct.

Comelf a arătat încă o dată că ambiția şi dăruirea pot avea câştig de cauză într-un meci de minifotbal. Pornită cu şansa a doua, echipa lui Cosmin Câmpian şi Cosmin Logigan a jucat de parcă ar fi fost cel mai important meci al campionatului şi asta s-a văzut pe tabela de scor. Darius Bârlean a făcut din nou un meci excelent, fiind cel mai bun de pe teren, Muşină a marcat exact atunci când a trebuit, Iurişniți a jucat ca în vremurile lui bune, Doru Pop a revenit excelent pe sintetic, Recean şi Petrean au arat terenul iar cei doi portari, „Folo” Florin Ureche şi Darius Trişcaş şi-au făcut bine treaba.

De partea cealaltă, Puf de Păpădie a trăit parcă din amintirea meciului excelent făcut în cupă împotriva Extratereştrilor, dar şi cu gândul la banchetul organizat de Florin Rus sâmbătă seara.

Raal şi Extratereştrii continuă cursa în doi, primii trecând de Dacii Liberi la capătul unui meci încins. Pentru trupa lui Soțan şi Popovici totul s-a rupt la 0-2, Dacii jucând doar cu gândul la decizia arbitrului de a acorda un penalty. Extratereştrilor nu le-a fost deloc uşor cu Emi Corporation, dar trupa lui John Runcan a scos-o la capăt după reuşitele lui Abiel Deac şi Adrian Nalaţi, ultima cand mai erau 10 secunde de joc.

Rimini a reintrat serios în calcule pentru o nouă calificare la faza finală a Cupei României, după victoria muncită cu Vig Pavaje, în timp ce Muncelului FC îşi văd tot mai departe visul de a merge la Sibiu, fiind învinşi surprinzător de Shadows Arcalia.

Vikingii şi Leoni SIL au încheiat nedecis un meci fără goluri, dar cu multe ocazii de poartă şi lupta pentru evitarea retrogradării devine din ce in ce mai palpitantă, trupa fraților Someşan ajungând acum pe loc de baraj. Olis pare resemnată, trupa lui Tudor Boizeşan pierzând un meci pe care l-a avut în mână. A fost 2-0 la pauză pentru aceştia, dar Paul Şomodean nu a fost de acord cu acest scor şi a egalat de unul singur situația de pe tabelă.

Teraplast a obținut toate cele 3 puncte după reuşita târzie a noului venit Eugen Dumitrean şi Olis rămâne „lanterna roşie”.

Rezultatele etapei cu numărul 23, clasamentul şi programul complet al etapei viitoare: Leoni SIL-Vikingii 0-0, Rimini-Vig Pavaje 3-1, Shadows Arcalia-Muncelului FC 3-2, Real Protaxi-Energoplast 6-0, Olis-Teraplast 2-3, Emi Corporation-Extratereştrii 0-2, Puf de Păpădie-Comelf 3-4, Raal-Dacii Liberi 5-1.

 

Clasament: 1.Raal 67p, 2.Extratereştrii 66p, 3.Puf de Păpădie 56p, 4.Real Protaxi 45p, 5.Comelf 43p, 6. Emi Corporation 38p, 7.Dacii Liberi 35p, 8.Rimini 35p, 9.Muncelului FC 31p, 10.Energoplast 29p, 11.Teraplast 28p, 12.Vig Pavaje 18p, 13.Leoni SIL 16p, 14.Shadows Arcalia 15p, 15.Vikingii 14p, 16.Olis 6p.

 

Etapa viitoare, sâmbătă 14 aprilie: ora 13 Dacii Liberi-Rimini, ora 14 Muncelului FC-Comelf, ora 15 Teraplast-Real Protaxi, ora 16 Leoni SIL-Puf de păpădie, ora 17 Emi Corporation-Raal, ora 18 Vikingii-Olis, ora 19 Vig Pavaje-Energoplast, ora 20 Extratereştrii-Shadows Arcalia. Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 1.856 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *