Sintetic, Liga a treia: Blade Team, surpriza de până acum a sezonului!

După 6 etape scurse de la debutul Ligii a III a din Campionatul municipal de minifotbal, lucrurile la vârful clasamentului par clarificate în mare parte.

Firefighters United şi Loco Juniors merg cap la cap, ambele având victorii pe linie. Primii s-au distrat în această rundă cu Campeador, Horga şi Chifa, doi jucători care au jucat în Liga I, fiind decisivi pentru echipa pompierilor. Loco Juniors a avut de trecut un examen dificil cu Voința Mărişelu, mai ales ca „juniorii” au avut numeroase absențe în lot. Deşi au fost conduşi, aceştia au revenit pe tabelă şi, cu Bunău şi Gorun în formă maximă, şi-au trecut în cont toate cele 3 puncte.

Gloria 9 arată excelent în acest început de sezon, una dintre cele mai vechi şi mai iubite echipe ale Campionatului municipal ajungând pe podium după o serie de 3 victorii consecutive, ultima victimă fiind cei de la Bistritzer Boys. Blade Team e în apropierea locurilor de promovare, parcursul de până acum al acestora fiind peste aşteptări. Punctul cu Tysita a fost unul care a păstrat distanța dintre aceste două echipe, pentru trupa fraților Sucilă marcând Buta, cel mai prolific jucător al celor de la Tysita.

BN Galaxy au avut 5 goluri avantaj, dar Tacs au revenit incredibil în meci şi s-au apropiat la unul singur. Finalul le-a aparținut însă primilor care au încheiat învingători şi rămân la mijlocul clasamentului. Tot în zona de mijloc sunt şi „cobrele” de la Belco Avia, care au marcat pe bandă rulantă în această etapă. Nici GLS nu au stat degeaba, „livrând” şi ei şase „colete” în poarta lui Rus Valer, dar golurile lui Gavrilaş, Rauca, Botiş, Naghi sau „Pava” Berchi au adus liniştea pentru Belco Avia.

Polimed, cu un echipament nou au început excelent meciul cu Partizan Monariu şi conduceau cu 3-0. Finalul a fost de coşmar însă şi golul marcat de Boban cu 40 de secunde înainte de sfârşitul meciului a adus victoria pentru Partizan Monariu.

Rezultatele etapei cu numărul 6 şi clasamentul: Voința Mărişelu-Loco Juniors 2-4, Bistritzer Boys-Gloria 9 1-7, BN Galaxy-Tacs 9-5, Polimed-Partizan Monariu 3-4, Blade Team-Tysita 1-1, Campeador-Firefighters United 2-7, Belco Avia-GLS 9-6.

Clasament: 1.Firefighters United 18p, 2.Loco Juniors 18p, 3.Gloria 9 15p, 4.Blade Team 13p, 5.Tysita 10p, 6.Vointa Mărişelu 10p, 7.BN Galaxy 9p, 8.Belco Avia 9p, 10.Tacs 6p, 11.Campeador 4p, 12.Polimed 3p, 13.GLS 3p, 14.Bistritzer Boys 0p.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 2.217 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Cupa Intelepciunii-ciudat numele deoarece pe terenul sintetic ,din zona Stefan cel Mare, suma IQ -urilor da cu minus.Terenul de sport sintetic a ajuns un loc „de ocolit” pentru copii mei deoarece nu pot auzii urechile lor injuraturile de pe teren.Deci locul unde se injura „prietenii” intre ei si nu adversarii,a ajuns un loc al „ciobanilor” de la oi si nu un loc unde sa faci un pic de miscare .Pacat de zona ….Apropo , pe cand un campionat de minifotbal unde sa se penalizeze cu cartonasul rosu injuraturile?
    PS. recomand familiilor cu copii mici sa ocoleasca zona.

    Post a Reply
    • mosule(victor) ai gresit articolul 🙂

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *