Sintetic, Liga a II-a: E (I)Real ”“ Protaxi! Fotbal și suspans total în meciul campionatului!

Vremea mohorâtă nu a împiedicat iubitorii minifotbalului să fie în tribunele Bazei Raoul la cel mai așteptat meci al Ligii a II a, două dintre cele mai bune echipe întâlnindu-se într-o partidă care poate decide campioana. Nici terenul ușor alunecos nu a fost un obstacol pentru jucători și spectacolul a fost unul garantat.

Puf de Păpădie au lovit primii, Rareș Petrean înscriind două goluri de senzație, cu șuturi care nu i-au lăsat nici o speranță lui „Lobby” Florin Coșilcă. Real Protaxi s-a aruncat în atac, dar Răzvan Hazbei, Fodor sau  Cristian Å¢idor nu l-au putut învinge pe Florin Uilean. Bravul portar al celor de la Puf de Păpădie nu a avut ce face însă la execuția inspirată a lui „Biff”  Răzvan Hazbei,imediat după pauză, și semnalul revenirii era dat. „Toto” Marius Tot a scos un penalty și Ionel Coșneac a transformat cu sânge rece. Finalul a fost dramatic, „Loby” l-a blocat pe același Petrean în situație de unu la unu, iar voleul de „o dată-n viață” a lui Florin Alexandru nu i-a dat nici o șansă lui Uilean, Real Protaxi devenind a doua echipă care bate liderul.

Dacii Liberi au profitat, chiar dacă au câștigat greu cu Prodima, Slăvoacă și Radu Apostolache hărțuind în permanență apărarea echipei lui Mircea Șotan și Dan Popovici.”Muri”Cristian Mureșian a marcat un hattrick și a fost omul meciului, fiind principalul om de gol în ultimele partide pentru Dacii Liberi. Tot om de gol pentru echipa lui a devenit și Cătălin Nuțu, autor al unei duble și a unei pase decisive în victoria celor de la AS Roma contra celor de la ACP Bistrița. Imperialii continuă seria bună și trec la limită de AMG Romania II, iar SC Cristmetro Com câștigă un meci urât contra celor de la Gloria 9, fairplay-ul lipsind în acest joc.

Atlantis Tour a realizat scorul etapei cu Casa Ema, în timp ce La Squadra a revenit de la 0-1 și a marcat de 5 ori, Adi Zăgrean revenind la echipă cu gol și pasă decisivă. Marius Vlas a pus umărul la victoria la limită a lui FC Budac contra celor de la Hobbits, marcând pentru 1-2, într-un meci cu 5 „galbene” și o eliminare. 9 goluri s-au marcat în Pink Boys G-Leoni BMW, primii pierzând la limită un meci din care puteau scoate mai mult.

Netvolt a reușit o nouă victorie la limită cu Old Boys, asta în ciuda unei evoluții excelente a lui Dănuț Dosan, care a jucat ca în tinerețe. A fost de altfel un duel în familie, „nașul” Nagy Andrei fiind învins de „finul” Dănuț Huciu.

Rezultatele etapei a 20 a și clasamentul: Imperialii-AMG Romania II 1-0, Prodima-Dacii Liberi 3-5, Gloria 9-SC Cristmetro Com 2-4, Leoni BMW-Pink Boys G 5-4, Real Protaxi-Puf de Papadie 3-2, Casa Ema-Atlantis Tour 1-14, Sprunedici-La Squadra 1-5, Old Boys-Netvolt 1-2, FC Budac-Hobbits 4-3, AS Roma-ACP Bistrita 3-1.

Clasament: 1. Puf de Papadie 52p, 2. Dacii Liberi 52p, 3. Real Protaxi 51p, 4. La Squadra 38p, 5. Old Boys 38p, 6. SC Cristmetro Com 38p, 7. Netvolt 35p, 8. AS Roma 34p, 9. FC Budac 33p, 10. Atlantis Tour 29p, 11. AMG Romania II 25p, 12. Leoni BMW 25p, 13. Prodima 24p, 14. Hobbits 21p, 15. Casa Ema 21p, 16. Imperialii 18p, 17. Pink Boys G 17p, 18. Gloria 9 14p, 19.Sprunedici 11p, 20. ACP Bistrita 8p.


 | 808 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *