Sintetic, Liga a II a: Cătălin Spân a (în)cântat pentru Puf de Păpădie!

Echipa lui Florin Rus nu s-a dezmintit nici in această etapă și a facut scor și cu Gloria 9, care nu a rezistat decât 10 minute atacurilor conduse magistral de Cătă Spân. In lipsa lui Hordouan, acesta a fost responsabil cu golurile și pasele decisive, reușitele acestuia făcând diferența atât pe teren cat și pe tabela de marcaj. Nici Dacii Liberi nu s-au lăsat mai prejos și au marcat de 11 ori in poarta celor de la Hobbits, trupa lui Paul Zaig jucând însă multă vreme cu un jucator mai puțin.

AS Roma a suferit prima înfrângere din acest sezon, Casa Ema arătând ca poate mult mai mult in condițiile in care se bazează pe întreg lotul de jucatori. Netvolt continuă evoluțiile excelente și trec de Atlantis Tour, în timp ce La Squadra a revenit dramatic pe final, smulgând un punct meritat în meciul cu Cristmetro Com. Leoni BMW, fără Marius Chețan în teren a învins pe Sprunedici, profitând de forma slabă a portarului, iar Old Boys a câștigat greu cu Pink Boys G, lipsa lui Claudiu Rogozan fiind resimțita de echipa lui Radu Craciun. Prodima, cu “Lufa” senior titular si cu “Lufa” junior din nou între buturi a reușit o victorie importantă in fața celor de la Imperialii, la fel de importantă fiind și prima victorie din acest sezon pentru FC Budac, echipa lui Mișu “Zizou” jucând din ce in ce mai bine.

Sorin Buricea se înscrie la golul campionatului, voleul de senzație prins de jucătorul de la Real Unitaxi fiind o execuție aproape de perfecțiune.  Marius Tot “Toto” a jucat ca in zilele lui bune, el deschizând scorul, și a adus echipa lui “Mitru” în apropierea podiumului.

Rezultatele etapei a 8 a:Hobbits-Dacii Liberi 2-11, FC Budac-ACP Bistrița 3-1, Imperialii-Prodima 2-5, La Squadra-Cristmetro Com 3-3, Sprunedici-Leoni BMW 3-5, Old Boys-Pink Boys 3-1, Gloria 9-Puf de Păpădie 1-9, AMG-Real Unitaxi 3-7, Netvolt-Atlantis Tour 7-3, Casa Ema-AS Roma 3-1.

 | 565 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *