Sintetic, Liga a doua: Zece pentru Dacii Liberi! Liderul trece de Netvolt și are maxim de puncte

Cristian Mureșian “Muri” a fost providențial pentru echipa Dacilor Liberi, hattrick-ul marcat de acesta fiind decisiv în obținerea victoriei. Netvolt, fără căpitanul echipei Dănuț Huciu și fără Cosmin Lucachi a fost doar o umbră palidă a echipei care forța primele locuri acum câteva etape.

SC Cristmetro Com tace și face, trupa lui Vio Pop, care a și deschis scorul, mai făcând o victimă după meciul cu Atlantis Tour. Un meci din care rămâne evoluția excelentă reușită din nou de Horazio Vărărean dar mai ales golul de generic marcat de Nicolae Bobu de la Atlantis Tour, cu un șut pe care nu l-ar fi scos nici un portar.

La Squadra si Real Unitaxi au oferit meciul zilei, care a ținut cu sufletul la gură pe cei prezenți la Baza Raoul. „Italienii” au avantaj de 2 goluri, Adi Zăgrean marcând din nou pentru echipa lui Emiliano. Real Unitaxi a revenit ca și în alte meciuri și finalul a adus victoria pentru trupa lui Mitru, care a deschis și seria golurilor pentru „taximetriști”, serie închisă superb de scărița lui Lucian Vereș, după un sprint ca în vremurile bune. AS Roma a câștigat și ea la limită, inspirația lui Riță, pasă de gol cu un minut înainte de final, fiind din nou hotărâtoare pentru soarta jocului.

Imperialii au pus capăt seriei de 9 meciuri fără puncte strânse și au câștigat cu Gloria 9, ultimul gol fiind marcat de Vasile Piticari cu un șut înșelător din marginea careului. Leoni BMW și AMG Romania și-au împărțit punctele, după un meci echilibrat în care ambele echipe au alternat la conducerea jocului. FC Budac reușește a treia victorie consecutivă într-un meci în care Florin Carabet a fost „one man show”, iar Hobbits trece de pasa proastă și câștigă împotriva celor de la ACP Bistrița. Casa Ema a revenit de la 0-2 și a arătat că poate oricând fi un adversar periculos pentru orice echipă.

Rezultatele etapei a 10 a : Atlantis Tour-Cristmetro Com 4-7, AMG România-Leoni BMW 2-2, Imperialii-Gloria 9 3-1, Sprunedici-AS Roma 2-3, FC Budac-Pink Boys G 3-1, Netvolt-Dacii Liberi 2-6, La Squadra-Real Unitaxi 2-3, Hobbits-ACP Bistrița 5-2, Casa Ema-Prodima 6-2.

 | 570 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *