Sintetic, Liga a doua: FC Budac, încă o victimă! Trio-ul din vârf, fără pași greșiți!

Echipa lui „Zizou” Mihai Danciu merge ceas în Liga a doua a Campionatului Municipal de minifotbal, după încă o victorie muncită contra celor de la Netvolt. Sorin Tihan și-a făcut din nou datoria pentru cei din Budac și golurile lui au cântărit decisiv în obținerea celor trei puncte, Netvolt ratând câteva ocazii pe contraatac care nu au mai putut întoarce soarta jocului.

Puf de Păpădie au marcat jumătate din golurile din etapa trecută dar tot au făcut scor cu Leoni BMW, într-un meci marcat de accidentarea serioasă suferită de Rareș Petrean, unul din oamenii de bază din echipa lui Florin Rus. Același scor l-au realizat și Real Protaxi în disputa cu Gloria 9. Rodna are reprezentant de marcă și în liga a II a, „Biff” Răzvan Hazbei marcând jumătate din golurile echipei sale, iar diferența pe tabelă putea fi mai mare dacă echipa lui Mitru Moldovan nu se relaxa pe final. Dacii Liberi nu au avut motive de relaxare contra celor de la Casa Ema și s-au bazat din nou pe inspirația lui „Geangolino” Ciprian Macovei, execuțiile sale aducând o victorie importantă pentru echipa lui Mircea Șotan și Dan Popovici.

Tot decisiv pentru echipa lui a fost și Adrian Zăgrean, care a făcut uitate cele 2 lovituri de pedeapsă ratate etapa trecută și a marcat o mână de goluri pentru La Squadra. Sprunedici au avut 2-0 pe tabelă dar nu au știut să păstreze rezultatul și au pierdut cu Atlantis Tour, echipa lui Radu Dragotă rămânând în zona liniștită a clasamentului. Tot în zona liniștită au ajuns și Imperialii după o serie excelentă de meciuri, victoria cu Hobbits venind firesc, după ce au ratat o sumedenie de ocazii, „meritul” fiind și al portarului Daniel Horoba, care a menținut suspansul cu intervențiile sale până în finalul meciului.

Prodima lui „Lufă” Lucian Trif a mai bifat un succes, dar ACP Bistrița nu mai sperie pe nimeni, iar Pink Boys G au reușit un egal cât o victorie cu incomoda AS Roma, după ce au condus cu 2-0. Un punct cu dedicație, Dan Gogu fiind sărbătoritul zilei, întreaga echipă jucând cu dorința de a-l sărbători pe cel care este sufletul echipei.

SC Cristmetro Com a închis etapa cu o victorie magică contra celor de la Old Boys, iar Viorel Pop nu poate decât să fie mândru de echipa lui, transferurile făcute dând rezultate. Scorul a fost drastic, dar echipa lui  Radu Crăciun a jucat mai mult cu gândul la eternul derby din etapa viitoare, când Old Boys întâlnește Dacii Liberi.

Rezultatele etapei cu numărul 22, clasamentul și programul etapei viitoare: AMG Romania II-La Squadra 0-9, FC Budac-Netvolt 4-2, Sprunedici-Atlantis Tour 4-5, AS Roma-Pink Boys G 2-2, Imperialii-Hobbits 3-1, Prodima-ACP Bistrița 6-2, Puf de Păpădie-Leoni BMW 12-2, Dacii Liberi-Casa Ema 4-2, Gloria 9-Real Protaxi 2-12, Old Boys-SC Cristmetro Com 2-9.

Clasament: 1. Puf de Păpădie 58p, 2. Dacii Liberi 58p, 3. Real Protaxi 57p, 4. SC Cristmetro Com 44p, 5. La Squadra 41p, 6. Old Boys 39p, 7. FC Budac 39p, 8. AS Roma 38p, 9. Netvolt 38p, 10. Atlantis Tour 33p, 11. Prodima 27p, 12. AMG Romania II 26p, 13. Leoni BMW 25p, 14. Imperialii 24p, 15. Hobbits 22p, 16. Casa Ema 21p, 17. Pink Boys G 18p, 18. Gloria 9 14p, 19. Sprunedici 11p, 20. ACP Bistrita 8p.

Etapa viitoare, 26 februarie: AS Roma-Imperialii, Pink Boys-Puf de Papadie, Leoni BMW-Prodima, ACP Bistrita-Gloria 9, Real Protaxi-Casa Ema, Dacii Liberi-Old Boys, Sc Cristmetro Com-Sprunedici, Atlantis Tour-FC Budac, Netvolt-AMG Romania, La Squadra-Hobbits.

Toate jocurile se disputa pe Baza Raoul de langa Kaufland.

 | 783 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *