Sintetic, Liga a doua: Dacii Liberi au pus frână taximetriștilor și sunt lideri!

Etapă nebună la Baza Raoul în liga a doua din Campionatul Municipal de fotbal pe sintetic, etapă ce a adus schimbarea liderului. Deși au condus de 3 ori pe tabelă, Real Protaxi nu a reușit să facă față ritmului infernal impus de Dacii lui Mircea Soțan, determinarea și forța grupului fiind hotărâtoare în stabilirea învingătoarei.

Cu „Muri” Cristian Mureșian perfect la mijlocul terenului, cu Cornel Pop și „Geangolino” Ciprian Macovei marcatori în momente importante și cu Ștefănuț și Pupăză de netrecut în apărare, cu „Di Maria” Adrian Lăcătuș hărțuind în permanență apărarea adversă, Dacii Liberi sunt noii lideri ai ligii secunde, lideri meritați după cum au arătat evoluțiile lor din ultimele meciuri.

Puf de Păpădie părăsește prima poziție după o înfrângere umilitoare cu Hobbits, trupa lui Paul Zaig jucând de parcă ar fi prins finala Champions League. Florin Rus nu și-a putut motiva jucătorii și rezultatul a fost dezastruos. Au marcat doar o dată, lovindu-se de o apărare excelent condusă de Paul Zaig, iar când au reușit să aibă ocazii au dat de Daniel Horoba, un portar care dacă prinde o zi bună e de netrecut. SC Cristmetro Com a pierdut și ea cu ACP Bistrița, semn că etapa cu numărul 33 a fost „neagră” pentru echipele de pe primele locuri.

Paul Mureșan și-a făcut din nou datoria de atacant, într-un meci care s-a lăsat cu 3 eliminări. Old Boys continuă seria victoriilor, echipa lui Radu Crăciun arătând că dacă se strânge poate bate pe oricine. Netvolt a trecut de Pink Boys G, după ce au fost conduși în permanență, dar a fost un meci în care a câștigat fotbalul, galeria trupei lui Dan Gogu fiind din nou la înălțime.

La Squadra, cu Daria Archiudean în teren tot meciul a învins lejer pe AS Roma, echipă ce arată altfel după transferurile făcute. Atlantis Tour nu-și mai revin și mai încasează o înfrângere usturătoare, Leoni BMW marcând cât pentru un tur de campionat.

Radu Apostolache a fost mvp-ul partidei dintre Prodima și AMG Romania II, incursiunile acestuia semănând panică în defensiva condusă de Claudiu Cotu. A marcat două goluri și „Lufă” Trif Lucian se poate felicita pentru o nouă victorie. Gloria 9 se agață de orice speranță și trece de un Budac care nu mai sperie pe nimeni, trupa lui Dani Zăgrean fiind la doar 7 puncte distanță de salvarea de la retrogradare.

Rezultatele etapei cu numărul 33, clasamentul și programul etapei viitoare: ACP-SC Cristmetro 6-3, Gloria 9-FC Budac 5-3, AS Roma-La Squadra 0-8, Pink Boys G-Netvolt 3-4, Leoni BMW-Atlantis Tour 11-5, Real Protaxi-Dacii Liberi 3-5, Old Boys-Imperialii 5-2, Prodima-AMG Romania II 3-2.

Clasament: 1. Dacii Liberi 91p, 2. Puf de Păpădie 88p, 3. Real Protaxi 87p, 4. SC Cristmetro Com 64p, 5. Old Boys 58p, 6. Netvolt 57p, 7. La Squadra 50p, 8. AS Roma 47p, 9. FC Budac 45p, 10. Leoni BMW 42p, 11. Atlantis Tour 40p, 12. Prodima 40p, 13. AMG Romania II 39p, 14. Imperialii 36p, 15. Pink Boys G 34p, 16. Hobbits 33p, 17. ACP 32p, 18. Casa Ema 28p, 19. Gloria 9 25p, 20. Sprunedici 21p.

Etapa viitoare, duminică 4 iunie: Imperialii-Real Protaxi, Dacii Liberi-ACP, SC Cristmetro Com-Leoni BMW, Atlantis Tour-Pink Boys G, Netvolt-AS Roma, La Squadra-Puf de Păpădie, Hobbits-Prodima, AMG Romania II-Gloria 9, FC Budac-Casa Ema, Sprunedici-Old Boys.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 759 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *