Sintetic, Liga a doua: Cu 100 la oră spre Liga I! Dacii Liberi, aproape de visul promovării!

Cristian Bugnar a fost omul meciului cu Pink Boys G pentru echipa lui Soțan și Popovici, meci după care Dacii Liberi au ajuns la 100 de puncte, doar o victorie despărțindu-i pe aceștia de promovarea directă.

„Bughi” a intrat perfect în meci și a marcat cu o scăriță golul care i-a dus pe Daci în avantaj, după ce Bogdan Budea egalase pentru Pink Boys G cu o spectaculoasă lovitură de cap. Dacă înving și pe AS Roma, Dacii Liberi își asigură un loc în prima Ligă, derby-ul din ultima etapă cu Puf de Păpădie contând doar pentru stabilirea primei poziții.

Echipa lui Florin Rus a obținut o victorie muncită din greu, fiind nevoie de execuția de senzație reușită de Robiță Hasnaș, care a deschis scorul când mai erau doar 8 minute de joc. Atlantis Tour au jucat excelent, dar s-au văzut îngenuncheați de șutul puternic reușit de Rareș Petrean și Puf de Păpădie rămâne în cărțile pentru primul loc și implicit, pentru promovarea directă.

Real Protaxi nu a avut emoții cu Leoni BMW, în timp ce SC Cristmetro Com a reușit scorul etapei cu AS Roma, echipă ce nu mai seamănă deloc cu cea care făcea furori în turul campionatului. Prodima a făcut surpriza etapei, după ce a trecut de un Netvolt în care și-au făcut apariția alți debutanți, iar Gloria 9 a profitat de neprezentarea celor de la La Squadra și a părăsit din nou ultima poziție. Asta și pentru că FC Budac a oprit seria invincibilității celor de la Sprunedici, care s-au văzut cu sacii în căruță după ce conduceau la un moment dat cu 4-1.

Trupa lui „Zizou” Mihai Danciu și-a revenit însă și a întors rezultatul, golurile din final ale lui Grigore Chifa nefăcând decât să crească amarul înfrângerii pentru Sprunedici, care cu acest eșec pare să-și fi luat gândul de la Liga a II a. ACP și Casa Ema încă mai speră, după victoriile lejere obținute în acest week-end contra celor de la Imperialii și Hobbits.

Old Boys s-a jucat din nou cu inimile suporterilor, dar golul marcat pe final le-a adus victoria, într-un meci în care portarul-jucător al celor de la AMG Romania II, Marius Tetean, a marcat o bijuterie de gol.

Rezultatele etapei cu numărul 36, clasamentul și programul penultimei etape: Gloria 9-La Squadra 6-0, Imperialii-ACP 0-4, SC Cristmetro Com-AS Roma 8-0, Netvolt-Prodima 2-3, AMG Romania II-Old Boys 4-5, Real Protaxi-Leoni BMW 5-1, Dacii Liberi-Pink Boys G 4-1, FC Budac-Sprunedici 7-6, Atlantis Tour-Puf de Păpădie 0-2, Hobbits-Casa Ema 1-4.

Clasament: 1. Dacii Liberi 100p, 2. Puf de Păpădie 97p, 3. Real Protaxi 96p, 4. SC Cristmetro Com 73p, 5. Old Boys 64p, 6. Netvolt 60p, 7. La Squadra 50p, 8. FC Budac 48p, 9. Prodima 47p, 10. AS Roma 47p, 11. Atlantis Tour 43p, 12. Leoni BMW 42p, 13. AMG Romania II 40p, 14. Pink Boys G 37p, 15. Hobbits 37p, 16. Imperialii 36p, 17. ACP 35p, 18. Casa Ema 35p, 19. Gloria 9 31p, 20. Sprunedici 30p.

Etapa viitoare, 24-25 iunie: FC Budac-Imperialii, Sprunedici-AMG Romania II, Old Boys-Hobbits, Casa Ema-La Squadra, Gloria 9-Netvolt, Prodima-Atlantis Tour, Puf de Păpădie-SC Cristmetro Com, AS Roma-Dacii Liberi, Pink Boys G-Real Protaxi, Leoni BMW-ACP Bistrita.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 666 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *