Sintetic, Liga a 3 a: Ploaie de goluri! 92 de reușite, scoruri fluviu și 6 echipe cu maximum de puncte!

Disputată pe parcursul a trei zile, cea de-a doua etapă a Ligii a III a din Campionatul municipal de minifotbal a adus un record care cu greu va putea fi depășit: o medie de 10 goluri pe meci.

Sepia Print nu a mai marcat ca in prima etapă dar tot a reușit să zdrobească pe cei de la Corso, trupa lui Dan Atănăsoaie și Liviu Pop cocoțându-se încă de pe acum pe prima poziție. Nici Real Protaxi II nu a stat degeaba și a trecut pe poziția a doua după o nouă victorie contra celor de la Belco Avia.

Echipa lui Andrei Deac a arătat însă că știe și fotbal, nu doar producție  din fibră de carbon și a pus în reală dificultate trupa lui Dumitru Moldovan, golurile lui Vlad Seni, Sergiu „Pava” Berchi sau Andrei Deac aducând la un moment dat scorul la 6-7. Protaxi a mai marcat o dată și e neînvinsă după 2 etape.

Real Buduș a mai făcut o victimă, cei din Coșbuc încă mai acomodându-se cu sinteticul, în timp ce D&D Garage a trecut cu bine peste derby-ul cu Rodilă Trans, Moloca&Company așteptând derby-ul din etapa viitoare cu liderul. Sergiu Mândrean, unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști bistrițeni, a dat viață și celor de la Amerimarc, arătând că fotbalul e la fel în orice ligă.

Victoria contra celor de la Mărișelu arată că Amerimarc are gânduri serioase. Viticola Dumitra închide grupul echipelor cu maxim de puncte, „doctorul” Andronesi marcând un gol și contribuind la victoria contra celor de la Loco Juniors.

Autogenial Viișoara a reușit scorul etapei, trecând cu bine peste șocul înfrângerii din etapa trecută, în timp ce Muncelului II și-au făcut golaveraj în disputa cu cei de la Aquabis. Tysita, după ce a arătat bine și în prima etapă, bifează prima victorie din istoria echipei, Gloria 9 rămânând fără puncte și după această etapă.

Rezultatele etapei a doua și programul etapei următoare: Tysita-Gloria 9 5-3, Mărișelu-Amerimarc 1-3, Real Protaxi II-Belco Avia 8-6, Viticola Dumitra-Loco Juniors 4-2, Muncelului II-Aquabis 12-2, Polimed-Autogenial Viișoara 1-17, Real Buduș-Coșbuc 8-2, Sepia Print-Corso 9-3, Rodila Trans-D&D Garage 2-4.

Etapa a 3 a, 8-10 septembrie: Amerimarc-Viticola Dumitra, Aquabis-Vointa Mărișelu, Autogenial Viișoara-Muncelului II, Corso-Real Buduș, Coșbuc-Belco Avia, D&D Garage-Sepia Print, Gloria 9-Rodilă Trans, Loco Juniors-Tysita, Polimed-Real Protaxi II.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 661 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *